Titeket is idegesít, hogy vállalati menzán fél 2-re elfogy a kaja?
Figyelt kérdés
Ha nem akarom kivárni a fél órás sort és később jövök, nem marad semmi. Most el kell mennem kocsival messzebbre, ha enni akarok...2019. nov. 11. 14:00
1/6 A kérdező kommentje:
Kicsit autista vagyok, tudom, de idegesít, amikor bekorlátoznak, hogy nekem délben kell ennem, amikor óriási tömeg van.
2019. nov. 11. 14:05
2/6 anonim válasza:
Nálunk nincs vállalati étterem, mert ahhoz túl kicsi az iroda, de minden nap délben hoznak főtt ebédet és büfészerűen kiteszik az étkezőbe. Délben mindenki sorba áll és már 3/4 1-re nem marad semmi. Engem is zavar, mert nekem ez még túl korai, de általában kimegyek és elteszek egy adagot a saját dobozomba, aztán megeszem később, 3 körül, amikor éhes vagyok.
3/6 anonim válasza:
Hát.... nálunk semmiféle kajálda nincs a munkahelyen belül, de ha kimegyek kajáért, kb ugyanez van.
11 körül szoktam kimenni ebédért, akkor még élhető.
Amúgy elég bosszantó, jobb lenne frissen, nem mikrózott kaját enni...
4/6 anonim válasza:
Rendelj!
Problem solved, lépjünk tovább!
5/6 anonim válasza:
Arról nem beszélve, hogy a munkáltató szempontjából mennyire hatékony, hogy mindenki fél órán át áll a sorban a kajára várva. Még azok is, akik nem éhesek, és inkább máskor ennének...
6/6 anonim válasza:
Az én munkahelyemen nem is volt ilyen lehetőség,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!