Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Szep kartya beuzemelese sok...

Szep kartya beuzemelese sok penzbe kerul vagy a sok meloval jar?

Figyelt kérdés
Nagyon sok uzletbe emiatt nem megyek, pedig mentem volna elkolteni ott a szep kartyas penzemet.

#uzemeles
2019. okt. 17. 07:36
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Aktivalni tudok egy hulye kartyat en is :D na erre nem szamitottam h lesz aki erre a reszere gondol. Uzletekre gondoltam
2019. okt. 17. 14:21
 12/19 anonim ***** válasza:
68%
Bocs kérdező, akkor én értettem félre. Én úgy értettem, hogy van pénz a szép kártyádon, amit el akarsz költeni. Akkor te mégis a saját üzletedbe/üzleteidbe akarod bevezetni a szép kártyás elfogadást. Ebben az esetben valóban az étteremtulajok/ üzletvezetők válaszát vedd figyelembe. Mérlegeld, hogy megéri-e, lesz-e ebből több vásárlód/nyereséged.
2019. okt. 17. 14:28
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Abszolut nem aprosag. Ha picitt is ertenel hozza vagy lenne egy kis logikat, rajohetnel, hogy egy kinevezett vezezo nem dont fizetesmodokrol, alkalmazott vagyok en is. Szerintem ez fontos tudnivalo, foleg miutan azzal dobalozol, hogy akkor minek talaltam ki a szep kartyat stb...
2019. okt. 17. 14:29
 14/19 A kérdező kommentje:

Tulajnak: en szep kartyaval nem nezem annyira, hogy mennyit fizetek, hamarabb huzom a szamat, ha "sima" penzzel kene uazt fizetnem.

Jaaa, es borravalot is tudok adni, tobb helyen megoldottak okosba ezt, hogy mondott egy osszeget en meg mondtam neki h legyen tobb.

Es fordultam mar ki puccos helyrol azert mert szep kartyaval nem tudtam fizetni, ha minden 10. ember igy van ezzel akkor mar lehet megerne a szep kartyat beiktatni oda is.

Koszonom egyebkent a valaszokat, bocsanat a felreertesert.

Kivancsi lennek h mennyibe kerul az uzletnek a szep kartya bevezetese, nyeresegesnek kell lennie, mert akkor senki nem csinalna :)

2019. okt. 17. 14:29
 15/19 anonim ***** válasza:
68%
Hol is írtam, hogy neked kellene csinálni ezeket? Ahogy te is írtad, másik oldal, belelátsz, el tudtad neki mondani, tökre nem az volt a lényeg, hogy ki vagy... Tök jó azért,hogy elérted ezt a pozíciót így...igyál egy kávét vagy pálinkát :)
2019. okt. 17. 14:49
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én pl. (és biztos nem vagyok egyedül) azzal se költök többet, az is pénz...de szívebben megyek olyan helyre, ahol abból megy le az a kicsi is, nem kp-ból.
2019. okt. 17. 14:50
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Kerlek, legalabb ne legy buta.

“Az üzletvezetős válaszolónak pedig üzenem, hogyha zavarják a szép-kártyával fizetők, akkor ne fogadja el a szép-kártyát, és akkor nem fognak odamenni a vásárlók. Majd elviszik a szép-kártyadok másik üzletbe a pénzüket. Az alkalmazottaidat pedig fizesd meg rendesen a munkájukért, ne a vásárlóidtól várd el, hogy borravalót adjanak”

“Azt az étteremtulajt pedig tényleg nem értem, akinek gondot okoz a szép kartya elfogadása, akkor miért fogadja el.”

Itt vegig azt taglalod, hogy EN szuntessem meg a szep kartyat, EN fizessem meg az alkalmazottaimat. Igy kijavitottalak, hogy en ezekben nem vagyok kompetens.

Egyebkent, ha az ember jozan paraszti esszel belegondol -neked ezzel biztos nem lesz bajod- nem mindegy egy uzletnek, hogy a bevetele nagy resze bankszamlara erkezik e ezzel azt vonzva maga utan, hogy sulyosntranzakcios dijakat kelljen fizetni minden arufizeteskor, fizetesosztaskor (hisz kp-hoz kell jutni) vagy kinyitja a brifkot es kiveszi a kp-t ingyen. Ez egy maganembernek sem mindegy.

Vagy ha neked mindegy, akkor nem ertem miert egeted magad egy wellness hotelben 3 kartyaval ahelyett, hogy amelyikrol lehet, leveszed a penzt es kifizeted egyben.

2019. okt. 17. 15:55
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
76-os neked nem is ertem ki bajod van velem, hat nem is hozzad beszelek, hanem ahhoz a nagyeszuhoz, aki eloszor valaszolt nekem.
2019. okt. 17. 15:56
 19/19 A kérdező kommentje:
Azt elarulja nekem az uzletvezeto esetleg, hogy ez a szep kartya milyen koltsegekkel jar? :)
2019. okt. 19. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!