Szep kartya beuzemelese sok penzbe kerul vagy a sok meloval jar?
Tulajnak: en szep kartyaval nem nezem annyira, hogy mennyit fizetek, hamarabb huzom a szamat, ha "sima" penzzel kene uazt fizetnem.
Jaaa, es borravalot is tudok adni, tobb helyen megoldottak okosba ezt, hogy mondott egy osszeget en meg mondtam neki h legyen tobb.
Es fordultam mar ki puccos helyrol azert mert szep kartyaval nem tudtam fizetni, ha minden 10. ember igy van ezzel akkor mar lehet megerne a szep kartyat beiktatni oda is.
Koszonom egyebkent a valaszokat, bocsanat a felreertesert.
Kivancsi lennek h mennyibe kerul az uzletnek a szep kartya bevezetese, nyeresegesnek kell lennie, mert akkor senki nem csinalna :)
Kerlek, legalabb ne legy buta.
“Az üzletvezetős válaszolónak pedig üzenem, hogyha zavarják a szép-kártyával fizetők, akkor ne fogadja el a szép-kártyát, és akkor nem fognak odamenni a vásárlók. Majd elviszik a szép-kártyadok másik üzletbe a pénzüket. Az alkalmazottaidat pedig fizesd meg rendesen a munkájukért, ne a vásárlóidtól várd el, hogy borravalót adjanak”
“Azt az étteremtulajt pedig tényleg nem értem, akinek gondot okoz a szép kartya elfogadása, akkor miért fogadja el.”
Itt vegig azt taglalod, hogy EN szuntessem meg a szep kartyat, EN fizessem meg az alkalmazottaimat. Igy kijavitottalak, hogy en ezekben nem vagyok kompetens.
Egyebkent, ha az ember jozan paraszti esszel belegondol -neked ezzel biztos nem lesz bajod- nem mindegy egy uzletnek, hogy a bevetele nagy resze bankszamlara erkezik e ezzel azt vonzva maga utan, hogy sulyosntranzakcios dijakat kelljen fizetni minden arufizeteskor, fizetesosztaskor (hisz kp-hoz kell jutni) vagy kinyitja a brifkot es kiveszi a kp-t ingyen. Ez egy maganembernek sem mindegy.
Vagy ha neked mindegy, akkor nem ertem miert egeted magad egy wellness hotelben 3 kartyaval ahelyett, hogy amelyikrol lehet, leveszed a penzt es kifizeted egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!