Smart tv beuzemelese?

Figyelt kérdés
Sziasztok, ma vettem egy Horizon smart tvt es valamiert antennaval sem kap csatornakat sem digitalis kabelnel sem analognal, a masik smart tv(Hitachi) amitt regebb vettem az magatol beallitotta a digitalist es az analogot is pedig csak az antenna kabelt csatlakoztattam. A hitachi digital/analog frekvenciajit is beallitottam az uj tvnel ugysem jo, mi lehet a problema? A horizon nem kepes befogni a digitalisat? De akkor analoggal kene menjen vagy az a baj h mind a 2 tvbe bevan dugva az antenna? Sry nem vagyok jartas ebben a temaban

2018. nov. 12. 14:12
 1/6 anonim ***** válasza:
nem adtak véletlenül egy útmutatót?
2018. nov. 12. 14:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Utmutato az cska leirja hogy melyik opcio mit csinal, sokat nem segitett
2018. nov. 12. 14:43
 3/6 anonim ***** válasza:
Kepes voltal ilyen hulladekot megvenni? 😂
2018. nov. 12. 14:48
 4/6 repulo ***** válasza:

Analóg földfelszíni sugárzás 5 éve és 12 napja nincs Magyarországon.

Próbáld az antennát rakosgatni ide-oda!

2018. nov. 12. 15:46
 5/6 anonim ***** válasza:
Melyik TV szolgáltató? Mert pl UPC-nél ahhoz, hogy a digitalist foghasd, kell a TV-be CI kártya is!
2018. nov. 12. 15:55
 6/6 anonim ***** válasza:

"valamiert antennaval sem kap csatornakat sem digitalis kabelnel sem analognal"

Földi antennás vételhez nem a kábeles digitálist kell választani, hanem a másik digitálist.

Ha nem is földinek nevezik, hanem léginek stb.

Földi analóg meg nincs is.

Digikábelen van analóg, de azt meg azért nincs értelme hangolni, mert ugyanaz, sőt több bejön DVB-C rendszerben.

2018. nov. 12. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!