Budapesten a belvarosban tudtok olyan megfizetheto aru ettermet ajanlani, ahol husevo es vegetarianus is szeles valasztekbol ehet?
Szerintem minden középkategóriájú étteremben van böven olyan étel is az étlapon, ami vegetáriánusoknak is megfelel. (A húsevö legfeljebb egy vega/vegán étteremben lehetne problémás)
De a neten meg tudod nézni az egyes éttermek étlapjait és annak alapján el lehet dönteni, hogy melyik a legmegfelelöbb.
Remélem ezt a választ a Kérdezőnek adtad és nem a Trófeára írtad!
Szerintem a Trófeára írta, meg is néztem az étlapjukat. Íme a főételek listája:
Burgundi szarvasszelet áfonyával
Hortobágyi húsos palacsinta
Sült kacsacomb párolt káposztával
Töltött paprika
Csülkös pacal
Vadas marha szelet
Fajitas csirkemell csíkok
Brokkolis-sajtos csirkemell csíkok
Birkapörkölt
Rántott csirkecomb
Na most ebből mit választhat egy vega? Grillzöldségen és salátán (tehát köreteken) kívül semmi mást nem találtam az egész étlapon.
Látszik, hogy életetekben nem voltatok a Trófeában!... és ezt most nem sértésnek szánom!
Ha nincs 100 féle készétel, (főzelékek, zöldséges ilyen-olyan levesek, tészták) akkor egy sem és akkor a grillpultról még nem is beszéltem, ahol azt és úgy készítenek el neked, ahogy akarod.
Vegánnak nem mertem volna ajánlani, de vegetáriánusról kérdezett.
De nem kötelező, ajánljatok jobbat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!