A Borkonyhában van vegán/vegetáriánus étel?
Figyelt kérdés
Étlapot csekkoltam, ott nem láttam vegán/vega főételt, de mást sem, viszont egy cikkben, ami a borkonyháról szólt, ott volt vega étel. Kinek mi a tapasztalata? Nek akarok úgy elmenni, hogy lehet tényleg nem lesz, bár egy Michelin-csillagos étteremtől ez elvárható lenne.2016. máj. 19. 22:41
1/4 anonim válasza:
A második részre szeretnék reflektálni. Nem hiszem, hogy egy Michelin csillagos étteremtől elvárható lenne az, hogy ők a vegánokkal foglalkozzanak. A csúcsgasztromómiához hozzátartozik a hús is. Mivel ezek az éttermek a szezonalitásra építenek, így elképzelhető, hogy találsz húsmentes ételt tavasszal, nyáron, amikor a zöldségek a legjobb arcukat mutatják, de egy őszi időszakban már problémás ezt megoldani. Aki egy szakmailag ilyen módon elismert étterembe látogat, attól lenne elvárható, hogy megeszi azt, amit ott kínálnak.
2/4 anonim válasza:
Szólsz a pincérnek és lesz.
Ezt mondjuk az asztalfoglalás idején tedd meg, hogy tudjanak veled előre számolni.
3/4 anonim válasza:
Ja, még annyi, hogy az elsőnek igaza van, vegetáriánus kaját össze fognak dobni neked, vegánt már nem valószínű.
4/4 anonim válasza:
Szerintem sem várható el egy Michelin csillagos étteremtől, hogy vegáknak főzzenek. Az a humuszbár, amivel kevered. A séf megfelelő minőségű ételt ad csak ki a keze közül, amiben benne van minden, aminek benne kell lennie, sem több, sem kevesebb. Sok Michelin-csillagos helyen még azt is megkérik, engedjük a someliert bort választani, mert csak akkor lesz igazán tökéletes élmény a fogás, ha ő választ bort, nem a vendég. Az Onyxban pl. így jártunk.
A Cotes Downtownban egyébként van vega menü, de az sem biztos, hogy vegán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!