Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Melyik a kedvenc mekis burgered?

Melyik a kedvenc mekis burgered?

Figyelt kérdés
2019. szept. 24. 11:01
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek :) még írhattok
2019. szept. 24. 15:04
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Jó öreg Big Mac és Quarter Pounder.
2019. szept. 24. 15:09
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Ma már egyik sem, régen viszont a Big Mac volt az.
2019. szept. 24. 18:00
 14/18 anonim ***** válasza:
92%

Sajtburger, Dupla sajtburger, Big Mac, Camembert Jack, Generous Jack, Sajtos McRoyal, Dupla sajtos McRoyal, Sertés McFarm, Filet-O-Fish és az éppen aktuális új szendvicsek.

Nekem is nagy kedvencem volt a Röstiburger.

Meg nagyon szeretem a libamájas hamburgert is. 26-tól újra lesz. Már alig várom a holnaputáni napot. :)

2019. szept. 24. 23:40
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Big Mac

Bár inkább BK-ba járok mostanság

2019. szept. 26. 18:40
 16/18 anonim ***** válasza:
0%

Én alapból bojkottálom a mekit és általában az összes gyorséttermet (kivéve a klotyójukat). Ha már gyorsétterem, akkor gyrosos, de azt is ritkán. Annyi pénzért, amennyiért a mekiben és társaiban jól lehet lakni, egy étteremben is meg lehet kajálni, és akkor már megadom a módját, plusz normális kaját eszek. Ha meg az a magyarázat, hogy de hát gyorsan kell enni valamit, akkor beugrok a közértbe egy kifliért és ott van a kezembe, és az csak 20 Ft, de elkerülöm az éhhalált, de mondom: társasági életnek stb. étterem ezerszer jobb, színvonalasabb, egészségesebb... ár/érték arányban is kedvezőbb. Szóval felejtős.

Bocs, ha kicsit off voltam, de hát ez van. Nem értem hogy miért dőlnek be az emberek ezeknek a marketingszarságoknak: milliókat költenek arra, hogy megmossák az emberek agyát, hogy az a húszforintos szar, amit ezerért eladnak nekik, szeressék, istenítsék, az legyen az etalon... és az igazi minőség máris lényegtelenné válik. (Tesóm egy ideig mekiben dolgozott mesélt...)

Politikában egyébként tök ugyanez megy: lényegtelen, hogy mit teszel le az asztalra, mi a programod, mennyire vagy hiteles, ha van pénzed kampányra, neked van a legtöbb megjelenési lehetőséged, jó marketinges vagy, nyert ügyed van, állva tapsolnak neked, kezet csókolnak akkor is, ha közben lelopod róluk még az alsógatyát is. Ismerős, ugye?!

2019. szept. 28. 13:27
 17/18 anonim válasza:
100%
Spicy burger. Nagyjából senki nem tudja, hogy létezik, pedig állati. Lényegében sajtburger, csak sajt helyett csípős szósz van benne. Egy csípős imádónak tökéletes
2019. szept. 29. 10:50
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
Chipotle Burger. Hogy odahaza van már-e, azt nem tudom megmondani, de egyétek, fenomenális!
2019. okt. 6. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!