Mi a kedvenc burgeretek és/vagy desszertetek a Burger Kingből?
Én alapból bojkottálom a mekit és általában az összes gyorséttermet (kivéve a klotyójukat). Ha már gyorsétterem, akkor gyrosos, de azt is ritkán. Annyi pénzért, amennyiért a mekiben és társaiban jól lehet lakni, egy étteremben is meg lehet kajálni, és akkor már megadom a módját, plusz normális kaját eszek. Ha meg az a magyarázat, hogy de hát gyorsan kell enni valamit, akkor beugrok a közértbe egy kifliért és ott van a kezembe, és az csak 20 Ft, de elkerülöm az éhhalált, de mondom: társasági életnek stb. étterem ezerszer jobb, színvonalasabb, egészségesebb... ár/érték arányban is kedvezőbb. Szóval felejtős.
Bocs, ha kicsit off voltam, de hát ez van. Nem értem hogy miért dőlnek be az emberek ezeknek a marketingszarságoknak: milliókat költenek arra, hogy megmossák az emberek agyát, hogy az a húszforintos szar, amit ezerért eladnak nekik, szeressék, istenítsék, az legyen az etalon... és az igazi minőség máris lényegtelenné válik. (Tesóm egy ideig mekiben dolgozott mesélt...)
Politikában egyébként tök ugyanez megy: lényegtelen, hogy mit teszel le az asztalra, mi a programod, mennyire vagy hiteles, ha van pénzed kampányra, neked van a legtöbb megjelenési lehetőséged, jó marketinges vagy, nyert ügyed van, állva tapsolnak neked, kezet csókolnak akkor is, ha közben lelopod róluk még az alsógatyát is. Ismerős, ugye?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!