Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Budapestiek, ti reszegen hol...

Budapestiek, ti reszegen hol szoktatok enni a varosban? Mekiztek vagy inkabb a kedvenc gyrososotoknal?

Figyelt kérdés

2019. jún. 11. 13:12
 1/9 anonim ***** válasza:
86%
Meki. A zöldségek, joghurtos szószok nagyon nem fekszenek nekem alkoholra. A mekis kajából valami ketchuposat szoktam választani, zöldség meg ugye minimális van benne.
2019. jún. 11. 13:20
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Részegen nem ülök be más helyekre, hogy zavarjam a többi vendéget. Prosztóság.
2019. jún. 11. 13:23
 3/9 A kérdező kommentje:
Szerinted milyen szinvonalu emberek ulnek hajnali 3kor ilyen helyeken?....
2019. jún. 11. 13:25
 4/9 anonim ***** válasza:
71%
Ne magadból indulj ki.
2019. jún. 11. 13:26
 5/9 anonim ***** válasza:
82%
Pont nem érdekel olyankor hogy mit eszek, ami közelebb van és nyitva.
2019. jún. 11. 13:36
 6/9 A kérdező kommentje:
nem (csak) magambol indulok ki
2019. jún. 11. 13:57
 7/9 anonim ***** válasza:
86%

Kérdés, mit jelent hogy "részegen"? Annyira seggrészegen, hogy a világodat sem tudod, vagy csak éppen kellemesen becsiccsentve?

Ha már ivászat, akkor én inkább az utóbbi állapotig megyek, utána megállok. Ha pedig itt vagyok, akkor inkább a gyros mint a Meki. Abból is lehetőleg minél nagyobb adag és minél szaftosabb, zsírosabb hússal. (A sok szír lefékezi a véralkohol szint gyors növekedését, nem véletlenül ajánlanak nehéz, zsíros ételeket alkohol mellé.) Én legtöbbször kikérem elvitelre és lehetőleg otthon eszem meg, békés, nyugodt körülmények között. Ugyanis ha részegen bekajálok, utána általában ledőlök és alszom egy jó nagyot. Én az esetek többségében onnan veszem a gyros-t, ami a lakhelyemhez a legközelebb van vagy ha más nem, megrendelem netpincéren.

2019. jún. 12. 10:25
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyenkor mindig valamilyen olajos magvat (kesu, mogyoró, napraforgómag) illetve chipset kívánok, szóval leginkább egy éjjel-nappalit veszek célba. A párom viszont gyros-t szokott vagy Pizza Me-ből pizzát (túl sok van mindkettőből a belvárosban :D).
2019. jún. 12. 18:30
 9/9 anonim ***** válasza:
0%
Ugyis kiokadod
2019. jún. 14. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!