Budapesti egészséges (gluténmentes) étterem napi menüvel?
Budapesten ismertek olyan éttermet esetleg, ahol egészséges és finom ételeket adnak és van menü mindennap? (gluten érzékeny vagyok, szóval az még jobb lenne, ha az lenne)
Vagy akár házhoz szállítás is érdekelne, ha találnék olyan heti étel kiszallitot, ahol nem csülök van tarjával meg zsírral nonstop, hanem egészségesebb.
Hm. Nem vagyok pesti, de találkoztam nagyon jó étteremmel, ahol ráadásul többféle menüből is választhatsz. A neve "Kisharang Étkezde", és az Október 6. utcán található.
Szerintem tégy vele egy próbát, veszítened nincs mit.
A Boráros téren található egy VegaKuckó nevű hely. Két éve ettem ott párszor. Finom, változatos és jó alapanyagokból készült ételeik vannak, bár az adagokért kicsit sokalltam az árat. Az internet szerint még létezik most is a hely, egy próbát megérhet, ha útba esik. Szerintem telefonon is készséggel megmondják, hogy milyen gluténmentes fogásaik vannak/lesznek az adott héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!