Kezdőoldal » Ételek, italok » Vendéglátás, éttermek » Milyen íze van a Sushi-nak?...

Milyen íze van a Sushi-nak? Lehetek beteg, ha megkóstolom?

Figyelt kérdés
Sose ettem még sushi-t, és borzasztóan tartok tőle, attól hogy bármilyen nyers húst egyek: valamiért az van a fejemben hogy bélférgeket meg ételmérgezést lehet kapni ilyesmiktől

2019. aug. 14. 21:25
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

".Kaptam hozzá valami ecetes növényt is, ami hihetetlenül keserű volt"

Az a savanyított gyömbér volt :) Én nagyon szeretem.

2019. aug. 14. 22:25
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Én már rengeteg szusit ettem, egyikben sem volt nyers hús, vagy nyers hal, ezerfélét lehet kapni.
2019. aug. 14. 22:35
 13/19 anonim ***** válasza:
82%

#7-es: Te nem egyszerű parasztlányka vagy, hanem valaki, aki még arra sem vette a fáradtságot, hogy egyáltalán utánanézzen mi az a sushi és hogy szokás enni.

Gondolom azért az internetről hallottál már.

2019. aug. 14. 23:46
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Valahol Mrs. Cooperrel értek egyet sushi témában: "jobban ízlett volna, ha nem nyers és marhából van". Pedig próbáltam megszeretni, eskü. Ha már nyers hal akkor ruszli.
2019. aug. 15. 05:04
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Én imádom.

Ha jól emlékszem uborkásat ettem, de van tojásos és avokádós is(halat minden formában utálom).

A szója szósz, viszont eszméletlen sós azzal vigyázz!

2019. aug. 17. 15:06
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Imádom! :) A kedvencem a vajhalas és az uborkás. Kicsit tengerízű az algalap miatt, enyhén savanykás a rizstől. Én úgy eszem, hogy a tetejére teszek kis wasabit és gyömbért, belemártom a szója szószba és hamm.
2019. aug. 21. 13:37
 17/19 anonim ***** válasza:
100%
Én évekig minden héten 2-3 alkalommal fogyasztottam nyersen tengeri halat és osztrigát, semmi bajom nem lett tőle. Igaz, tengerparton laktam, így fogalmam sincs, hogy a szállítás hogy befolyásolja ezt, főleg ilyen messzire a partoktól. De igazából én annyira imádom nyersen a halat, hogy lehet itthon is megkockáztatom valahol. Az az íz felejthetetlen.
2020. jan. 3. 14:02
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha meg aktuális kérdésed

1 nem nyes hús hanem hal

2 a Wasabi pont erre van nem csak passzol a kajahoz hanem esetleg a baktériumok és ételmérgezések ellen van !

így ajánlom figyelmedbe a Wasabi fogyasztását

3 a sushi összetett ha annyira nem akarsz nyers halat van tamago azaz tojásos illetve zöldségessek illetve ikras kaviáros rákos szóval van választék aki nem akar halasat enni

4 nagyon finom mindenképp egyszer próbáld ki 🍣

3 nagyon egészséges

4 van füstölt változatban is az már nem az a nyers

5 nem hizlal és jót tesz az emésztésnek

6 hogy el tudd dönteni hogy finom e vagy szamodra ahoz nyitottnak kell lenni

2020. aug. 9. 12:29
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Ja és rendes étterembe menj ne a boltban fagyott sza*t egyel

De amúgy semmi bajod nem lesz

2020. aug. 9. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!