Mennyire általános, hogy a pizzarendelésnél ha rendelek még hasábburgonyát köretnek, akkor más visszavitt maradékát hozzák ki nekem?
Figyelt kérdés
2019. aug. 8. 17:11
1/12 anonim válasza:
Ne tegyél fel debil kérdéseket plez.
4/12 anonim válasza:
A Te gondolatodat továbbfejlesztve, ha azt mondom, nemcsak a maradék hasábburgonyát, hanem mást is "újrahasznosítnak"?
Ez mostanában nagyon trendi....
5/12 anonim válasza:
Ilyen nincs! Eszükbe nem lenne kockáztatni az engedélyüket.
De ha nekem ilyen gondolataim lennének, otthon sütném a hasábburgit,.. de még a pizzát is.
(Mondjuk beülősben ez miért nem jutott eszedbe?)
6/12 A kérdező kommentje:
Azért kérdezem mert sehonnan nem hoznak ki normális hasábburgonyát. Sosem friss, hanem ilyen szottyos, volt olyan hely is ahol hal íze volt, volt amikor zöldségdarabokat is találtam benne, meg van van úgy is, hogy fele megvan fűszerezve valamivel, másik fele meg nincs. És ezek mind külön helyről lettek rendelve, nem egy pizzázóból. Szóval nem arról van szó annak ellenére folyton hasábburgonyát rendelek, hogy tudom hogy szar. Mindíg máshonnan, és csak ritkán jó.
2019. aug. 8. 18:08
7/12 anonim válasza:
Akkor miért nem sütsz magadnak????
8/12 anonim válasza:
Azért szottyos, mert melegen le van fedve és felpuhul.
Ha TE csinálsz és berakod egy dobozva, ha negyedóra múlva kinyitod, ugyanolyan szottyos lesz.
Hasábburgonyát frissen eszünk étteremben, vagy otthon, mert a szállítástól ilyen lesz.
9/12 anonim válasza:
Igaza van az utolsónak, sült krumplit nem érdemes kiszállításra kérni, az frissen jó. A Mekis vagy akármilyen krumpli is egy 20 perc után már szottyadt lesz.
10/12 anonim válasza:
Bár már írták de azért én is leírom ha otthon csinálsz az is egy idő után ilyen állagú lesz, szállítás közben válhatott ilyenné ezért nem is szoktam rendelni. De biztos nem jutna eszébe senkinek hogy "másnak a maradékát" adná oda ilyet senki nem tehet meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!