Vegán nyaralás?
Két hetes nyaralásra (túrázásra) megyünk, ahol nincs lehetöség fözni, étterembe menni, és bolt is csak egesz alapélelmiszereket (kenyér, pékáru, paprika, paradicsom, uborka, hagyma) árul, és hütési lehetöség sincs.
A kérdésem, hogy mit tudnék elökészíteni, vinni erre az idöre, hogy rendesen tudjak enni valamit.
Elöre is köszönöm, ha segít valaki tippekkel.
Fehérjepor, hideg vizzel is elkészíthető instant zabkása (pl müller), műzliszelet, olajos magvak, pirított szója, aszalt gyümölcs, proteinszelet, energiaszelet, ami zöldséget és konzervet, amit tudsz venni.
De ha ez a kérdés felmerült, akkor valami alapvetően rossz az étrendedben, javaslom, hogy keress fel egy dietetikust.
ma 09:09-es: nem tudom, miért lenne alapveten rossz az étrendem, attól, hoyg egy nem megszokott helyzetben tanácsot kérek.
Másrészt nem eszem fehérjeporokat, kész müzliket és szójatermékeket sem, az ételeimet magam készítem friss nyersanyagokból, és ez nagyrészt indokolja a kérdésemet.
A többiek mit esznek? Miért nem tudtok főzni legalább 1-1 este?
Én egyébként házi zabkekszből és házi müzliből vinnék sokat. +zab reggelire, aszalt gyümölcsök.
Fagyasztva szárított kaják, por levesek, konzervek, zacskós tészták stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!