Mikor lesz Magyarországon vegán burger a Mekiben?
Soká...még a többi nyugati országban évek óta jelen lévő vega burgert se sikerült bevezetni.
Személyes véleményem, hogy a Big Vegan amit Németországban árulnak hatalmas melléfogás, mert húsimitáció. A legtöbb vegán nem húst akar enni, hanem vegán burgert. Sokkal jobb piaca lenne egy a veggie burgerhez hasonló vegán pogácsának mely zöldségekből, hüvelyesekből van összegyúrva, cska ugye tojás nélkül kellene előállítani.
A legtöbb vegán - én is - ki nem állhatja a kamuhúsokat, és sokkal szívesebben eszik burgert, ha abban zöldségpogácsa van, nem valami kamuhúsos cucc.
Kipróbáltam a Big Vegant, meg lehet enni, de pl. vegaként anno évekkel ezelőtt a veggie burgerüket nagyon szerettem pont azért mert egyszerűen tök finom a quinoás-zöldséges pogácsa, míg a big veganban található kamuhúspogácsa egyszerűen furcsa, tényleg bizarr. tuti nem eszem többször, hiába vegán.
15# ezzel az a gond, hogyha az ember barátokkal van, akik mindenevők, akkor nem várhatod el, hogy a te kedvedért keressetek vegàn hambizòt. Ráadásul a meki éjjel nappal nyitva a legtöbb helyen és autós része is van, sokszor csak ez az opció maradna egy társasággal.
Nálunk a vegàn hambizò délután 3-ig van nyitva pl.. Oda se érek ha dolgozok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!