1. Hol lehet beszerezni vegán sajtokat? Eddig a Sheeze-ről és a Cheezly-ről hallottam, de még nem találkoztam velük egy boltban sem.2. Vegán tejpor/kávékrémpor kapható Magyarországon? 3. Illetve ismertek jó vegán éttermet Bp-en?
Én a tescóban láttam növényi sajtot, az ára sem volt brutális. Az összetétele sajnos annál inkább...
A vegafutár és a vegafood szállít ilyen ételeket, éttermet nem tudok.
Tejporból sokfélét lehet kapni bioboltokban, pl kókusz, kukorica, mandula, szója, rizs.... kb 800 ft egy doboz, ami olyan 4 liter tejnek felel meg.
Sajtot is ott nézném.
Itt van egy nayon jó vegán mozzarella recept (rántott sajt):
Egy vegán keménysajtrecept:
Tofuval is ki lehet váltani a sajtot, túrót, tejfölt, csak ízesítés és darálás kérdése a dolog.
Étterem:
Szia!
Az első kérdésedre szeretnék válaszolni, sajnos a másik kettőre nem tudok.
Cheezly lelőhelyek:
Viofast lelőhelyek:
Ha van kedved az otthoni próbálkozáshoz:
Növényi "sajt" készítése házilag:
Szerintem a legjobb az, ha az embernek van lehetősége otthon elkészíteni a sajthelyettesítőt. (Szokták úgy nevezni ezeket a termékeket, hogy "növényi sajt" de ez az elnevezés nem a legszerencsésebb.)
Tekerj a lap aljára, ott vannak Violife növényi sajtpótlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!