Mikor lesz Magyarországon vegán burger a Mekiben?
Én megkérdeztem, azt mondta a marketingesük, hogy ők úgy látják nincs rá igény, így a közeljövőben nem tervezik bevezetni Magyarországon.
Ugye több nyugati országban már van vegan hambi+vegan nuggets is. De ott gondolom a lakosság nagyobb aránya fogyasztja, nálunk kb a köztudat ott van leragadva, hogy húst hússal kell enni, legeljenek a nyulak meg bacon.
Egyébként a burger kinget is érdemes lenne megkérdezni, ha ők hamarabb vezetnék be, akkor a meki is utána jönne, nem akarna lemaradni
Egyébként vicc kategória, hogy már gyakorlatilag minden sarki hamburgerezőben van vega kínálat, csak a legnagyobb franchise az országban az, aki szarik rá.
Pedig a csapból is az folyik, hogy ne együnk állandóan húst, akik nem vegak is tartsanak néha húsmentes napokat.. Na meg ugye ott vannak a vegak, akik ha haverokkal beülnek nem tudnak szendvicset enni.
A vérvegànok valóban nem fognak mekizni, de sokan vannak, akik igénybe vennék. Nem hiszem, hogy mondjuk a gluténmentes jobban fogyna, mint egy esetleges húsmentes szendvics
"A vérvegànok valóban nem fognak mekizni"
Butaság. Én "vérvegán" vagyok, mégis inkább ennék mekiben vegán hamburgert, mint egy vegán kajáldában.
Volt alkalmam Finnországban megkóstolni a vegán szendvicsüket, bizarr élmény volt, ízre is, állagra is nagyon hasonlított az eredetire :S
Sosem voltam gyorskaja rajongó, de néha kisegíti az embert. Kár érte :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!