Vegág, ti mit tennètek ha az èteletekben bogarat vagy rovart találnátok, ennètek tovább vagy kiöntenètek mind?
Figyelt kérdés
Ma ebèdnèl találtam egy nagyon apró bogarat a levesemben, ès ekkor jutott eszembe hogy rendszeresen elő szokott fordulni hogy találok ilyen nagyon apró szárnyas bogarakat a levesekben amibe ètelízesítőt vagy nyers zöldsèget teszünk.2019. máj. 24. 16:46
1/7 anonim válasza:
Nekem ez már kissé a hiszti kategória..
2/7 A kérdező kommentje:
#1 Èn kidobtam a bogarat ès ettem tovább, bár èn nem vagyok se vega se vegán, csak èrdekel a vèlemènyetek.
2019. máj. 24. 16:59
3/7 anonim válasza:
A nővérem amúgy vega már lassan 20 éve. Volt vegán korszaka is. De sose borította volna ki az egészet egy bogár miatt. Annyi kérése volt, hogy a zöldségeit ne abban az olajban rántsuk ki, mint a husit. Ezt be is tartottuk. :)
Első voltam.
4/7 anonim válasza:
Èn vegánként nem csinálnék belöle problémát, kidobom a bogarat és megeszem az ételt. (Mivel nem direkt pusztította el valaki a bogarat)
5/7 anonim válasza:
Hát én kiborìtanàm és ennek nincs köze a vegànsàghoz. Undorodtam tőle húsevő koromban is.. Egyszer légy fulladt a levesbe, képtelen lettem volna megenni..
7/7 anonim válasza:
Én kibogarásznám és ennem tovább. Amúgy állítólag egy csomó pókot lenyelünk életünkben alvás közben, na meg a zöldségek tele vannak bogarakkal csak nem vesszük észre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!