Miért lenne az meleg aki vegán?
Ne haragudj, de ez úgy hülyeség ahogy van!
Senki nem gondolja egy vegánról, hogy meleg, még a pár férfikollégád sem, csak megeresztettek egy jópofának hitt baromságot.
Nálunk ugyan ez van, mikor falun mondom, hogy köszönöm, de én nem iszok, akkor is megkérdezik, hogy a másik csapatban játszom-e?? De csak hülyeségből, senki nem gondolja komolyan.
Csak ugye milyen a Magyar ember, pálinkát bírja, a húst imádja. Ha ettől eltér akkor szoktak búzázni, de ez csak poén akarna lenni, ne vedd magadra. Lehet kivsit sértő számodra, de engedd el a dolgot.
Csak vaskos humor.
Azon az ősemberes elméleten alapul, hogy a FÉRFI lenyilazza a mamutot, aztán ott helyben megeszi a felét azon nyersen.
Hidd el, csak viccelnek. A táplálkozási szokásaid miatt nem fogják azt gondolni, hogy meleg vagy.
Mert sok ember szerint a férfiasság mércéje az, hogy húst egyél hússal. Hatalmas vadásznak képzelik magukat, amiért becsattognak a tescoba fóliázott, tálcás húst venni.
Ne foglalkozz velük szerintem, semmi köze a szexuálishoz annak, hogy mit eszel.
Én eszem húst és történetesen meleg vagyok. :)
Szerintem is csak "macsóskodtak". Amikor azt kérdezték, hogy bu*i(-e) vagy akkor nem a szexuális orientációdra utaltak, hanem arra, hogy "férfiatlannak" tartják a vegán életmódot. Tudod, a férfi szőrös, húst eszik, szereti a focit és tud hegeszteni :)
Ne törődj vele, ők sem gondolták komolyan.
Sajnos rendkívül unintelligens és sztereotíp gondolkodású társadalomban élünk itthon.
Bár az tény, hogy én egész véletlenül vegetáriánus vagyok és biszex. 😂
+ Anyám állandóan azzal cseszeget, hogy “majd egy vékony hangú, copfos hippi lesz a pasim, akivel majd együtt grillezzük a vegacuccokat”.
Nem is értem, miért kötelező a táplálkozás és a nemi beállítottság, vagy az ember karaktere között párhuzamot húzni, amikor a húsevők között sincs két egyforma.
Csak azért, mert az amcsi szappanoperákban minden vegát térítgetős, bogaras félnomád szentfazéknak állítanak be, nem jelenti azt, hogy ez a valóságban is 100%-ig így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!