Mi az oka annak, hogy a vegetáriánusok és vegánok előszeretettel hangoztatják magukról, hogy vegánok/vegák?
Figyelt kérdés
Van körülbelül tíz ilyen ismerősöm és mindegyikük Instagram-oldalán a bemutatkozásnál ott figyel a címke.
Tinderen is számos embernél látom a bioban.
Nekem eszembe sem jutna jelezni minden ismeretlennek, hogy húst is eszem, ahogy más, az életemet alapvetően meghatározó dolgokat sem (mint a futás szeretete, ateizmus stb.)
2019. ápr. 22. 17:04
21/24 anonim válasza:
varj, miert kell kulon jelezni, h te kilogsz valamiert a tomegbol? latod, ezert erdekes a legtobb vegan, mert igazabol csak a tomegbol akar kilogni, ezert is hangsulyos nekik kiirni az insta biojukba stb. persze tisztelet a kivetelnek! de sok vegan tenyleg csak valahova tartozni akar es ki akar logni a tomegbol. erdekes, regen azert nem volt ennyi vegan, mert akkor meg mondjuk az emosaggal lehetett eljatszani ugyan ezt.
22/24 anonim válasza:
Nem azt akarom jelezni, hogy "kilógok a tömegböl", hanem az ilyen bunkó egyedeket akarom elkerülni, mint te.
23/24 anonim válasza:
Mellesleg még csak annyit, hogy nincs insta fiókom, gyakorlatilag a családomon és közeli barátokon kívül nem tudják, hogy vegán vagyok.
Ennek ellenére pl. amikor hivatalos voltam egy lakodalomba, ott jeleztem ezt, mert így tudtak olyan ételekkel készülni, ami számomra is ehetö volt. Tehát van, amikor indokolt, de ott is csak a pár, meg a konyhai valakik tudták, nem reklámoztam!
24/24 anonim válasza:
És annak mi az oka, hogy a húsevők/mindenevők 90%-a a munkahelyén jórészt arról témázik, hogy hétvégén hány csirkét/tyúkot/kakast vág le, hogy milyen pörkölteket főzött a párjának, meg milyen húsokat vett a boltba? Mit kell ezt "jelezni minden ismeretlennek", ráadásul minden áldott nap? Miért szeretik ezt előszeretettel hangoztatni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!