Mennyire jellemző hogy sok vegán divatból lesz vegán?
Nem árt vele senkinek.
Kicsit msgszedhetik magukat a vegán termékeket forgalmazó cégek, nagyjából ennyi.
Én vegán vagyok, de még életemben nem posztoltam semerre sem.
Nagyon sok ismerősöm lett mostanában vegàn. Az utóbbi időkben mondogattak, hogy undorodnak a hústòl és nem bírja a gyomrukat a tej. Szóval valószínűleg van ilyenkor előzmény. Vagy valaki meggyőzte őket, ravilagitott az etikai oldalra.. Mostanában tényleg divat amúgy az allatvedelem is.
Régen pl dugig voltak a cirkuszok és senkit nem érdekelt a háttere. Most rengetegen bojkottaljak, petíciót írnak stb.. A menhelyeket is divat lett támogatni. Szerintem jó divat ez.
Eléggé, de kit érdekel? Lehet divatból vegán, az állatoknak és a környezetnek annyira mindegy. Ha meg abbahagyja... Oké, de abban az x időben is kevesebb állatot kellett miatta levágni
Aki pedig dugiban eszik állatit, az elég gáz, de csinálja csak
A veganizmus nem egy divat hanem egy állatjogi aktivizmus és filozófia, életmód.
Fizikai képtelenség divatból csinálni mert nagyon nem “divatos” sok erőfeszítéssel, feladással, változással jár egy normál ember számára (ami persze JÓ mert belülről fakad), de sajnos hatalmas a társadalmi ellenállás Magyarországon így igen sok kritika és bántás is társul hozzá.
Szerinted ennek miért tenné ki magát bárki is aki nem komolyan gondolja? Ugyan már.
Emellet tömeg egy belső meggyőződést nem lehet divatból csinálni.
A növényi étrend az olyan hogy ki lehet próbálni és el lehet hagyni, a veganizmus nem. Az egy életreszóló elhatározás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!