Jó barátom és felesége vér vegánok voltak. Semmi állati eredetű dolgot nem ettek, nagyon szigorúan tartották a dolgot. KB 5 év múlva pont az ellenkezője lett. Azt állítják csak a hús a fontos, az a legfontosabb tápanyagunk és szinte húst hússal esznek
2019. ápr. 13. 13:08
1/8 anonim válasza:
Változnak az emberek.
Én fiatalon ateista voltam, most meg hívő vagyok.
És akkor mi van?
2019. ápr. 13. 13:11
2/8 anonymousreview60 válasza:
Felszínesek lehetnek, akik divatirányzatoknak ülnek fel.
2019. ápr. 13. 14:01
3/8 anonim válasza:
Az én tippem: nem voltak vegánok.
Egyvalamit tisztázni kellene: a veganizmus egy állatjogi mozgalom, nem csupán diéta. Arról szól, hogy elítéled az állatok szükségtelen kihasználását/megölését, illetve ezt próbálod minimalizálni hétköznapi cselekedeteid által. Nagyvonalakban ennyi. Attól, hogy valaki nem eszik semmi állati eredetűt, még nem vegán. Ilyen alapon egy növényi étrendet folytató, szórakozásból állatkínzó személy is vegánnak mondhatná magát. LOL.
A barátaid növényi étrenden voltak és ezt lecserélték egy másik diétára. Gyakori jelenség ez manapság, hogy bizonyos emberek valamiféle szuperegészség mekkát keresve ugranak egyik diétából a másikba. A legtöbbjük persze áltudományos féligazságokon alapuló marhaság, de van hozzá meggyőző narratíva pl " Az ősember is így étkezett ezért nem volt rákos"- paleo, "a szénhidrát minden betegség okozója"- Norbi, ezt az egyszerű ember jól be is szopja. Egy ideig.
2019. ápr. 13. 14:15
4/8 anonim válasza:
Azt mondják, hogy testünk jelzi, hogy mire van szüksége. Lehet, hogy a húst már nagyon hiányolta és így döntöttek.
2019. ápr. 13. 15:03
5/8 anonim válasza:
Pl az hogy sosem voltak vegánok csak növényi étrendet folytattak...
2019. ápr. 13. 19:39
6/8 anonim válasza:
Ahogy már többen is írták, aki valaha is képes felhagyni vele, az sosem volt vegán. Aki egyszer vegán lesz, nem fordul vissza, mert ez egy életmód, nem egy diéta. Aki csak növényi alapú étrenden volt, az más kérdés, ahhoz nem fűződik ideológia.
2019. ápr. 13. 20:36
7/8 anonim válasza:
Aki etikai okokból lesz vegàn, az nem fog újra húst enni.
Aki egészségügyi okok miatt van növényi étrenden, az gond nélkül visszaàll a husevesre
2019. ápr. 14. 23:15
8/8 anonim válasza:
5 év után általában a vegánokból húsevő lesz, a youtubos sztár vegánok többsége is úgy járt ahogy a jó barátod és felesége, a szervezet megörül egy idő után a húsért, egyébként én is meg ismeröseim 90% húst eszik hússal. Sose voltam vegán de kb 2 hónapig teljesen növényi étkezést folytattam miután 10 hónapos nagyon sok húsos diétám után undorodtam hústól, de 2 hónap után majd megörültem annyira kivántam húst, és ültömbe megettem 1 kiló főtt húst, azóta nem telik el nap hogy ne egyek naponta 300 gramm hús körül...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!