Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegánként milyen élelmiszerekk...

Vegánként milyen élelmiszerekkel tudnám növelni a koleszterinem?

Figyelt kérdés

Voltam vérképen és bizony jóval határ érték alatt van a koleszterinem. Orvos azt mondta ez sem jó, mert a koleszterin fontos a szervezet számára, hormonok, idegrendszer működés stb.

Utána olvastam és valóban alacsony koleszterin szint esetében még a daganatok gyakoribb előfordulását is leírták illetve depresszió stb.

Orvos egyenlőre azt mondta hogy egyek több koleszterin tartalmú ételt és három hónap múlva újra vérkép.

Néztem miben van sok koleszterin de egyenlőre csak állati eredetű ételekbe láttam. Mikor orvosomnak mondtam hogy vegán vagyok azt mondta ezt a hülyeséget gyorsan hagyjam abba..

2019. ápr. 5. 13:12
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

5,0-5,2 mmol/liter a normális.

1.8-al már halott lennél szóval sok lesz a kamuból. Erre voltam kíváncsi, itt a bizonyíték hogy kamu kérdés az egész.

4.1 mmol össz koleszterin alatt hypercholesterolemia áll fent ami egy súlyos betegség amit pl a máj nem megfelelő működése okoz.

Hacsak nem a Hdl vagy ldl értékről beszélsz de ezt kétlem mert írtad volna külön ha nem csak hazudnál.

2019. ápr. 5. 17:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!