Azért lenne az ember növényevő mert az állkapcsát oldalra tudja mozdítani?
És akkor miért kezdett el mégis húst enni ??? Mert én pl. tehenet még nem láttam ,hogy húst enne ..
Szegénykém az általános iskolában hiányzott a biológia órákról .
Nem kell ám mindent elhinni, amit a youtube-on hallasz. A tudomány mai állása szerint az ember mindenevő, tehát állati és növényi táplálékból is képes felszívni a szükséges tápanyagokat. A növényekben megvan minden, amire szükségünk van, de nagyon változatosan és elegendő mennyiséget kell ennünk ahhoz, hogy ez elég legyen. Ma már ezt szerencsére nem nehéz megtenni, mert annyiféle növényt lehet kapni, szükség esetén pedig megvehető tablettában, ami hiányzik. Én pl. nem kedvelem annyira a magas vastartalmú növényeket, ezért heti 1-2 alkalommal bekapok egy vastablettát, hogy ne legyen hiányom. Élhetnék enélkül is, de valljuk be, kényelmesebb így.
Az ember tehát képes életben maradni (ha figyel rá, egészségesen is) kizárólag növényi táplálékon, de ez még nem jelenti azt, hogy növényevők lennénk.
A tisztán növényevő állatoknak eszükbe sem jut a húsevés, nem képesek elejteni a zsákmányt, és nem emésztik jól a húst. Ellenben a cellulózt igen.
6. Pontosan ezért kérdeztem,ilyen egy növényevő állat,mint a tehén.
Elég irónikus lenne egyébként ha az ember növényevő létére nem tudná megemészteni cellulózt :D Ez úgy baromság ahogy van ,az ember mindenevő ,akkor is ha életben marad hús nélkül is ,meg akkor is ha mozog oldalra az állkapcsa ..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!