A vegáknak nincsen ízlésük?
Figyelt kérdés
Nem egy vegántól hallottam hogy rengeteg olyan élelmiszer van ami teljesen ugyanolyan mint a hús. Itt van egy növényi szalámi és nem fogsz rájönni hogy ez növényből van, itt van ez a húspótló valami és ez teljesen olyan mint a hús. Hát velem még egyetlen egy olyan élelmiszert nem tudtak mutatni ami hasonlít volna picit is a hússal vagy a sajtra vagy a tejre, egész más ízük van, egész más szerkezetük van.2019. márc. 23. 08:37
11/12 anonim válasza:
Biztos kva nagy “gurme” lehetsz csak azt nen tudom mi az. Sejtem hogy a GOURMET kifejezésre gondoltál csak még nem jàrtad ki a 8 általánost és hallottad valahol a tévében leírni meg nem tudod hogy kell.
Hogy te fine dining étterembe jársz azt eléggé kétlem.
Amúgy a Magyarországon is kapható helyettesítik közül a Vivera termékeit érdemes kipróbálni, na arról a húsevő családom nem mondta meg h ez nem hús. Én bevallom hogy nem tudom már milyen az íze, 15 éve nem ettem. Pont ezért szoktam megkérdezni mindig a testvérem és anyukám ha együtt eszünk hogy ők mit gondolnak.
Ja, a vegabondos kolbász is simán átment a teszten
De persze megint vannak más termékek is amik egyaltalan nem hasonlítanak. De attól még lehetnek finomak.
12/12 anonim válasza:
Nekem egy ismerősöm a szejtánra mondta, hogy ha arra azt hazudják neki, hogy valami általa eddig nem kóstolt állat húsa, akkor elhiszi. Én eszem húst is meg húshelyettesítőnek szánt vega dolgokat is, és ritkán, de előfordul, hogy nem triviális megkülönböztetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!