Vegan karfiol kérdés?
A következö receptet meg lehet olajban is sütni vagy csak sütöben?
Egy ismerösnek szeretném elkészíteni, de nincs sütöm, ezért csak serpenyöben, olajban tudnám elkészíteni, csak enm vagyok biztos benne, hogy úgy is jó lesz.
Elöre köszönöm mindenkinek a segítséget!
Itt van hozzá egy magyar recept, szerintem ha kommentelsz neki, tuti válaszol. :)
Ha rántotthús jelleggel akarod kisütni, akkor szerintem nem lesz jó amúgy, nagyon megszívná magát olajjal. Én inkább pirítanám kevés olajon, mint ahogy a csirkemellet szokták pl. Csak nagyon vigyázni kell, meg ne égjen.
(Még nem csináltam hasonlót, szóval ez csak logikázás részemről.)
Bocs, de a karfiolt a recept szerint szeretném elkészíteni, kivéve a sütési módot.
Elöfözni semmi esetre sem, mert úgy szerintem eleve undorító - a hagyományos rántottat is fözés nélkül készítettem mindig -, másrészt meg most kifejezetten a bö olajban sütés az, ami érdekelne. (A tepsiben sütöttet senki nem szereti, ezért ezzel nem is érdemes próbálkozni!)
Elöször is szeretném még egyszer megköszönni mindenkinek, hogy segített.
Ma elkészítettem a 2. válaszol által belinkelt receptet, miután rákérdeztem a szerzönél, hogy mi a véleménye. Ö azt írta, hogy nem próbálta még bö olajban sütni, de tényleg gyorsan visszaírt.
Az eredmény: a recepten csak annyit változtattam, hogy a tésztába mártás után zsömlemorzsába is beleforgattam, utána sütöttem meg. Az eredmény nagyon jó és szép lett, egyáltalán nem szívta meg magát olajjal, a bunda finom ropogós és ízes lett.
MIndenkinek csak ajánlani tudom, próbálja ki.
Legközelebb az általam belinkelt recepttel is ki fogom próbálni, valószínüleg az is ugyanilyen pozitív lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!