Melyik bögrés leves vegán?
Figyelt kérdés
Tudom, nem túl egészséges, de egyszerű, és koliba nagyszerű.
Sajnos amit néztem, mindegyikbe találatm tejet/tojást /zsírt.
Valaki?
2019. febr. 26. 16:16
1/7 anonim válasza:
Egyik sem vegán. És a vegánság egyébként sem csak a teljes állatmentes táplálkozást jelenti, hanem olyan ételekre is kiterjed aminek előállításában állatok vettek részt. Tehát ha a lisztedet kisbocik őrölték meg akkor azt sem ehetsz. Kicsit nézz jobban utána mielőtt divatdiétába kezdesz, hogy mi is az pontosan.
2/7 anonim válasza:
Ennyi erővel a növények 99% sem vegán, mert állati eredetű trágyaval erintkeztek/állatok tüdejében megforduló levegőmolekulak érintkeztek a növényekkel.
1.valaszolo, kérlek nem kéne ennyire szetboncolni a veganokat.
3/7 anonim válasza:
Egy rendes vegán nem eszik semmi olyat sem ami az állatok kizsákmányolásával összekapcsolható, tehát kvázi gyorsan éhen halnak.
4/7 anonim válasza:
Használd a vegán, vegetáriánus kulcsszavakat kérdés íráskor, így talán hamarabb ugrik fel a kérdésed a vegán topikban. Na meg az ilyen egyes és hármashoz hasonló tudatlan tuskó kommentek elkerülése végett.
5/7 anonim válasza:
én nem tudok róla, hogy a mindenhol kapható márkáknak (maggi/knorr) lenne ilyenje, főleg mert ezeknél az ízesítőben is tojás-és tejpor van.
6/7 lencsefőzelék válasza:
1-es: a vegánság nem divatdiéta (sőt: egyáltalán nem diéta), hanem egy életforma. Ha a táplálkozást nézzük, nincs ennél egészségesebb. Ajánlom a figyelmedbe ezt a filmet:
7/7 anonim válasza:
Egyik sem. Tejpor, tojáspor a legtöbben van. Ha instant levest akarsz, akkor nézz szét bioboltokban. Ja, hogy az nem diáknak való áron van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!