Tudtok mondani fasírtpor recepteket?
Figyelt kérdés
Nem arra gondolok, hogy menj be a boltba és vedd meg az XY fasírtport, hanem arra, hogy keverj össze ezt meg azt meg amazt, keverd össze tojással, vízzel vagy ami jólesik, oszt süsd meg.2019. jan. 25. 11:13
1/6 anonim válasza:
Én fasírtpor receptet nem tudok, csak fasírt receptet.
Vegetáriánus fasírt érdekel?
2/6 anonim válasza:
Sosem hallottam még olyanról, hogy valaki házilag fasírtport készített volna. 😮
3/6 A kérdező kommentje:
Érdekelnek a vega fasírtok is, csak azokból rengeteg van a neten, azokat ott meg tudom nézni.
Inkább kimondottan a gabonafasírt érdekel, mert ilyen recepteket nem találtam.
Köszi.
2019. jan. 25. 11:38
4/6 anonim válasza:
Gabonafasírt?
Én általában csicserilisztet és vagy zablisztet összekeverek, ebbe fűszerek, magok, és kevés víz, amivel formázható lesz.
5/6 anonim válasza:
A bolti fasírtporoknak általában búzasikér, csicseriliszt vagy zabliszt az alapja. Azok a legjobbak, amik nem tartalmaznak semmi mesterséges adalékot, ráadásul ezekhez hasonlót otthon is tudsz készíteni. Ha érdekesebbé akarod tenni a textúráját, keverhetsz hozzá frissen főtt bulgurt vagy rizst is. Ha búzasikérrel csinálod, semmi más nem kell hozzá, csak víz, és gyönyörűen összeáll.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. jan. 28. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!