Vegán vendéglátás?
Mi nem vagyunk vegánok a párommal, tehát nem vagyok jàrtas ilyen téren. Egy ismerős jön vendégségbe, aki viszont vegán.
Mivel kínáljam meg? Van valamilyen vendégváró ötletetek? Szeretném kicsit jobban megtisztelni őt, minthogy csak egy zacskó chipset dobok az asztalra. :)
Alapból szeretek jó vendéglátóként tetszelegni, de hát amiket alapból készítenék (valamilyen virslis/sonkás/húsos falatka-sörkorcsolya, joghurtos mártogatós, vagy éppen valamilyen majonézes-tejfölös alapú saláta nagyobb társaságnál...), azok itt mind kiesnek érthető okokból.
Nem arra gondolok, hogy megfőzök valami nagy ebédet, arra egyrészt időm sem lesz, másrészt nem szeretnék ilyen extra vegános dolgot bevásárolni (húspótlékok meg ezek), mert utána az úgysem fogyna el magunknak, csak azért tényleg, hogy meg tudjam kínálni.
Valami jó ötletet tudtok adni? :)
Köszönöm az eddigi ötleteket, bár többen írtak teljes ebédet, ha most nem is, a jövőben még jól jöhet :-)
Kaptam néhány jó tippet, keresgélek még én is, de jöhetnek is még javaslatok, még nem állt össze a fejemben teljesen a dolog. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!