A szejtán meddig áll el ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Kaptam otthonról egy adag szejtant, meg Szilveszter napjan, (nem házilag keszített, hanem ilyen herbáriaban vásarolt). Mar akkor bontott volt, befóliazva jutott hozzam, de azóta nem volt időm megcsinálni. Vegig hűtőben, ranézésre semmi baja, szaga se rossz, vajon jó lehet még? Sajnálnám kidobni nagyon.2019. jan. 4. 09:43
1/5 anonim válasza:
Ha nem büdös akkor valószinüleg ok. A glutén amugyis egy nehezen bomló fehérje.
2/5 anonim válasza:
Felbontás után 3-4 nap, én egy hét után már semmiképpen nem enném meg. Viszont remekül fagyasztható, ha nem tudod ma sem elkészíteni, akkor tedd be a mélyhűtőbe.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! :)
2019. jan. 4. 13:43
4/5 anonim válasza:
Ha ez a fajta szejtánod van por alakban, akkor ameddig a liszt eláll, addig eltartható a szejtán is.
5/5 anonim válasza:
Natúr formában egy hétig eláll hűtőben. Ha nincs hozzá keverve romlandó anyag (pl. pácban), akkor eheted. Többször csináltam már így, nem okozott gondot soha. Előtte alaposan felforraltam, és ugyanolyan finom volt. Ha nem fogy el, le is fagyaszthatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!