Ha valamiből teát lehet csinálni, azt el is lehet fogyasztani vagy nem feltétlenül?
"Ha valamiből teát lehet csinálni, azt el is lehet fogyasztani vagy nem feltétlenül?"
Hasznalt tamponbol is lehet teat csinalni, de azt inkabb ne idd meg. :D :D :D
Amit viszont a kiszakadt teafilterrol irtal, en azt szoktam csinalni, hogy varok par percig, es a teadarabkak leulnek a bogre aljara. Akkor nagyon ovatosan, a leheto legkevesbe mozgatva, attoltom egy masik bogrebe. Veszitek ugyan nemi teat, mert nem lehet az egeszet attolteni, az alja ottmarad, de, meg mindig jobb, mint a szamban ide-oda letapadt teafuvet kopkodnem kifele.
Jotanacs: a teafiltert soha ne fozd, hanem csak forrazd le.
És régi kérdésem újratöltve: fűszer irányba, ugyanis amióta csak még inkább természetes irányba keresem a megoldást minden egészségügyi problémámra, úgy találtam pl. a kakukkfű és a kamilla ajánlását is köhögésre meg némaságra, amiből én zacskós kimért formában vettem mindkettőből és bár van kosara a teáskannámnak, óhatatlanul mindig úszkál némi "fű" a teavízben is, és mondjuk a kakukkfű esetében oké, krumplira is rakjuk és úgy be a sütőbe, szóval nem gond megenni (inni...), de a kamillavirág vagy a szára sem okozhat gondot...?
Már megint fölöslegesen parázom...? :) Logikusan igen, de azért inkább kérdezek, az sosem árt, pláne ha hiszek a nincs rossz kérdés elvben. :)
Köszi az eddigi válaszokat is és a továbbiakat remélve is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!