A tofut hogy kell fogyasztani? Hogyan érdemes?
Figyelt kérdés
Előtte meg kell sütni vagy nyersen is fogyasztható? Ha megsütöm, akkor serpenyőben, valamilyen fűszerrel? Mikortól nem nyers?2018. júl. 22. 16:58
1/4 anonim válasza:
nyersen is fogyasztható (én pl. nemrég ksézítettem vegán feta sajtot belőle olajos-fűszeres marinádban).
Ha sütöd szerintem érdemes előtte bepácolni egy pár órát, még jobb, ha egy estét a hűtőben van a pácban,és másnap átsütni. Akkor van kész, ha jó kérges, megpirul kívülről.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2018. júl. 22. 18:00
3/4 anonim válasza:
Wokba pici olajat öntök, a felvágott tofu szeleteket beleteszem - só+bors (bár, ha erős ízesítésű a tofu, akkor nem kell fűszer)
aztán mikor megbarnult az alja felforgatom őket, és megvárom míg a másik oldal is megbarnult (az hamarabb fog)
Utána kiveszem, Kakukkfüvet szórok rá, megvárom míg kihűl és én rizshez szoktam enni. Nálam ez ilyen instant kaja jellegű, ha épp nincs semmi más :)
4/4 anonim válasza:
Nyersen a legegészségesebb szerintem. Én így fogyasztom. Lidl-ből szoktam vásárolni. (Marinated tofu; a Smoked (füstölt) változatot hanyagolom)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!