Miért nem laktatnak a növényi ételek?
Miket eszel? Van az étkezésedben minden nap gabona/tészta/olajos mag/hüvelyes jelentősebb mennyiségben (200g min) ?
Írd le pl. mit eszel egy nap és mennyit, úgy könnyebb segíteni. Én ezt ettem ma, és kipukkadok!!:
reggeli tk. magvas zsemle szejtán "lazaccal", uborkával, salátával
Tízórai: gyümölcs, műzli, növényi joghurt
Ebéd: spenótos ízesítésű olasz tészta gombás-koktélparadicsomos szósszal
Uzsi: egy-két marék olajos mag
Vacsi: indokolatlan mennyiségű krumplipüré "halrudacskákkal" (persze vegán), rukkola, grill cukkini-padlizsán és répa
Ma valamiért nagyon ilyen műkajás-halas napom volt, amúgy kevés ilyesmit eszek, főleg házilag készített dolgokat. Ma valahogy erre vágytam :)
Sajnos én nem ehetek sem szóját/tofut, sem pedig szejtánt.
Ma reggel egy adag salival kezdtem, volt benne: saláta, paprika, uborka, paradicsom, répa, gomba, hagyma, fehér bab, napraforgómag, paradicsomszósz. Tízóraim egy nagy dinnye volt. Ebédre krumplipürét ettem sült répával. Uzsonnára egy nagy adag zabkását, volt benne: banán, barack, kakaópor, mák, kókusz, édesítésre cukor helyett mindig mazsolát használok.
Vacsorázni még nem vacsoráztam, mert általában késő délelőtt kelek, és hajnalban fekszem le aludni.
14: Ez nem vegán menü, ugye azt tudod? Pl. a krumplipüré 2/3-a tej és vaj.
A zöldséget zsírban vagy vajban sütjük. Stb.
Az ebédre elég gyatra a többi nagyon jó.
Azt hogy szóját nem ehetsz megértem sokan így vannak ezzel. Na de mi a helyzet a sárgaborsófehérjével pl? A szejtánt sem nagyon értem miért tiltólistán az simán tönkölybúzafehérje!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!