Neked milyen gyümölcscentrifugád van otthon? Mennyire gyors, mennyire könnyű tisztítani, mennyire száraz a maradány?
Gyümölcscentrifugánk van, elin márkájú, nagyon régi, újkorában sem sokat használtuk, nagyon rossz a hatásfoka.
8 éve vettünk lexen márkájú juicer-t, lassúprés, lényerőgép, jó beruházás volt, nagyon jól bírja, és nagyon száraz a maradvány. Főleg puha gyümölcsök és zöld levelek esetében jó. A zöldséget (répát, céklát) proficook márkájú turmix-szal csinálom: kb fele rész vízzel turmixolom, aztán vászonzsákon keresztül leszűröm. Ez a maradvány teljesen száraz, néhány óra alatt megaszalom, aztán aprítóval porrá őrlöm és fűszerként használom.
Nekünk ilyen gyümölcscentrifugánk van és nagyon jól aprít:
A vegeredmény elég száraz szinte csak nyirkos. Csak ajánlani tudom!
(A keményebb dolgokat is simán megdarálja(pl. répa))
Azt elfelejtettem írni, hogy a tisztítása nagyon egyszerű. Kikotrod ami megmaradt gyümölcs/zöldséghús. A tartozékait sima vízzel el lehet öblíteni a szűrő részét, pedig szintén víz alatt egy fogkefével meg lehet takarítani.
(Csak mindig egyből csináld meg a szűrőt, különben megrozsdásodhat)
Mosogatógépbe nem lehet tenni.
Kb 5 perc alatt le lehet egy nagy tál csümölcsöt "préselni" vele.
(#2 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!