Hogy lehet a tofut úgy elkészíteni, hogy ne legyen üres az íze?
Na, megnézem majd ezeket a szószokat legközelebb. A szüleimnek (egyébként sok húst fogyasztanak, szóval nem vegák) egyébként a sima is bejött, de nem egyforma az ízlésünk. Hol vesztek ilyen szószokat? Kínaiban, nagy hipermarketekben? Én legtöbbször vagy kínaiba vagy Tescoba járok, de mást is útba tudok ejteni. Megpróbálom akkor az ízesítetteket is, hátha azokkal több sikerrel járok.
Egyébként én is többnyire húsos vagyok, de jó volna ilyeneket is bevonni az étrendembe, meg olvastam, hogy magas a fehérjetartalma, és aki sportol, azoknak jó lehet, én meg nemrég kezdtem a korábbiakhoz képest intenzívebben sportolni, szóval emiatt is jó volna ezzel bővíteni a repertoáromat.
Meg ha netán olyannal ismerkednék össze, aki vega, talán jó pont lehetne, hogy ilyet is tudok. :-)
Szia!
Szójaszószt a teszkóban vettem, sima teszkó gazdaságosat. A többi szószhoz nem értek.
Kipróbálhatod még a csicseriborsót is, szerintem finom, én nemrég fedeztem fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!