Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegán - nem vegán házasság....

Vegán - nem vegán házasság. Nehézségek?

Figyelt kérdés
Kb egy hónapja váltottam át vegán életmódra, etikai, egészségügyi okokból egyaránt. A férjemmel nagyon sokat sütünk/főzünk, együtt tanultunk meg főzni, főleg húsételeket. A férjem támogat a veganizmusban, bár még nem mondanám magam annak, folyamatban van az átállás, mégis félek, hogy ez így nagyon nehéz lesz. Ő is eszeget velem vegán kaját, de húst is készítek neki, ami lehet, hogy szintén fura lesz nekem egy idő után. Mit gondoltok egy ilyen felállásról? Van esetleg valaki, aki hasonló tapasztalata van. Hogy működhet ez jól a mindennapokban?

2018. ápr. 26. 11:12
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
51%
Mivel már az első kérdésetekre sem válaszolt 2020 októberében, 2018-ban csak egy divat felbuzdulás volt az egész.
2021. aug. 4. 05:58
 22/24 anonim ***** válasza:
53%
Vagy idöközben nem használja az oldalt...
2021. aug. 4. 11:45
 23/24 anonim ***** válasza:

Attól még válaszolhatna.

Évekig nem használtam az oldalt, de ha bármilyen régi kérdésemre válasz jött, megkaptam az értesítést emailben.

Gondolom ez másnál is így működik!

2021. aug. 4. 12:30
 24/24 anonim ***** válasza:
53%

NEM, nem így müködik! A kérdésnél be lehet állítani, hogy kérsz-e email-értesítést, és nálam ez mindig le van tilva, mert enélkül is rengeteg emailt kapok.

Másrészt meg sokszor azt az emailcímet sem használja sok ember, amit egy-egy ilyen oldalhoz készített.

2021. aug. 4. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!