Vegetáriánusoknak milyen vitaminokat kell szedniük? Vagy miket kell feltétlenül pótolni?
Nem az általam végzettek, hanem a WHO által végzett kutatások. Az orvosok meg nem jó szakemberek, ha nem ők kutatnak,ugyanúgy a saját véleményüket mondják el. Látom, nem igazán tudsz szöveget értelmezni, a másik válaszoló forrásokkal megtámogatott dolgaira sem reagáltál értelmesen. Pedig csak annyira világított rá, hogy nem jól tudtad amit mondtál.
Én meg sehol nem mondtam, hogy amiért nekem jó a vegetáriánus életforma, azért mindenki másnak az. De mivel alapvetően fontos az egészség, ostobának tartom azt akinek nem jó és mégis ragaszkodik hozzá. Mondjuk arról beszéltél, hogy nem eszel húst, arról nem, hogy mit eszel. Szar táplálkozás mellett akár húsevő vagy akár nem, kialakulnak hiánybetegségek. De mindegy, hagyjuk is, mert nem az én tisztem veled társalogni, a kérdezőnek meg már válaszoltam azt hiszem a hatodik válaszomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!