Mit ajánlatos vacsoráznom, ha hízni szeretnék?
Majonézes kukorica saláta
Műzli olajos magvakkal, banánnal és mazsolával.
Krumplis tészta
Tescos fokhagymás bagett
Nutellás kenyér
Ezekben rengeteg a kalória. De ha hízni szeretnél, ne csak a vacsid legyen ilyen, hanem a többi étkezés során is egyél kalóriadús ételeket. Ha vacsira nehezet eszel az ronthat az alvás minőségén. Főleg a szénhidrátra menj rá, mert az hizlal és nem a zsír.
Ebédre egyél a legtöbbet, ehetsz desszertet is, és ha napközben mondjuk cukros gyümilevet iszol vagy teát, az is jelentős kalóriaplusz.
Mizo madártej és a többi termék is finom és rengeteg bennük a kalória.
Ha összeeszel mindenféle kalória dús ételt az nem jelenti azt, hogy hízni is fogsz.
A hízás függ a napi bevitt és elhasznált kalóriától, a legegyszerűbb hízni, ha az egész napi kalóriamennyiséget növeled arányosan elosztva, kiszámolva, hogy mennyit használsz fel a nap folyamán.
A tojásos, tésztás ételek, burgonya, ananász, mangó kenyérfélék kalóriában dúsak. Eredmény viszont csak úgy lesz, ha több kalóriát viszel be, mint amennyit elhasználsz.
Bármit, csak kalóriatöbbletben legyél. Még vacsora nélkül is lehet hízni...
Mondjuk valami jó kis zsíros zöldségétel gabonával, utána jégkrém, ez nekem teljesen jó lenne hízásra egy kiadós, tápanyagdús ebéd után... De egy csomó zsíros kenyér se rossz kalóriát nézve (én a fritőzzsírt szoktam használni, hagymás-krumplis kókuszzsír, de a fűszeres vegazsírok is finomak), csak akkor a többi étkezés legyen elég fehérjedús s persze a zöldség se legyen elhanyagolva.
Szénhidrátszegényen is lehet, persze. Pl. sok mogyoró... A sok tojás vagy sajt necces, mert azzal előbb száll el a fehérje, mint a kalória és szerintem nagyon laktató.
Attól függ, mit szeretsz és miből tudsz sokat enni anélkül, hogy túlságosan jóllakj. Ez nálam a szénhidrát, de zsírból is beviszek rengeteget különösebb igyekezet nélkül, főleg zöldség jelenlétében, azok sokat fel tudnak venni s a végeredmény nem extrém zsíros, hisz a zöme zöldség, de kalóriát nagyon hoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!