Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mit kell tudni a vegetarianizm...

Mit kell tudni a vegetarianizmusról?

Figyelt kérdés
A mai naptól vegetáriánus lettem, de nem tudok róla túl sok mindent. Mik a legfontosabb tudnivalók?

2017. aug. 26. 13:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

10: nem akart téged senki meggyőzni, de a vegyes táplálkozás azt jelenti, hogy képes vagy mindkettőt elfogyasztani és mindkettőn életben maradni, nem azt, hogy mindet muszáj is fogyasztanod.

Légyszíves ne legyél felháborodva, hogy neked nem ízlenek a növényi tejek, stb., ha te jössz a vegetáriánus témakörbe írogatni.

Nem mondta senki, hogy azt kellene fogyasztanod, a kérdezőnek adtunk tanácsot.

Hogy te mit eszel az a te magánügyed.

2017. aug. 27. 11:26
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
#10! És miert voltál tejmentes diétán?
2017. aug. 27. 14:29
 13/15 anonim ***** válasza:
49%
nagyfiam tejfehérje allergiás volt,így a kicsinél is fokozottan figyelni kellett mikor megszületett,ezért mivel anyatejes volt,nekem tejmentes diétát kellett tartanom(és nem csak tejet nem ihattam,hanem mindenben figyelni kellett az összetevőket hogy semmiféle tejszármazékot ne tartalmazzanak)
2017. aug. 28. 07:34
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
#13 egy élő példa arra, hogy nem embernek lett kitalálva a tehén tej. Hanem a borjának. Pont.
2017. aug. 29. 21:54
 15/15 anonim ***** válasza:
53%

#14 Ennek analógiáján, mivel vannak cöliákiások ezért nem az embernek lett kitalálva a búza, árpa, rozs, de van aki az eperre vagy a mogyoróra allergiás, ezért az eper és a mogyoró sem az embernek lett kitalálva. Pont. Pont. Pont.

A kérdező meg miért eszi el az állatok elől a zöldet? Nem eszem meg a szeretteim eledelét! :)

2017. aug. 30. 01:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!