Budapesten hol van olyan vegetáriánus étterem, mint amilyen a gandhi volt?
Figyelt kérdés
Ahol nincs agyonfűszerezve minden( semmilyen fűszert nem használtak a gandhiban) és ha lehet ne legyen túl drága.2017. aug. 18. 00:15
1/4 anonim válasza:
Íztelen vega kaja, na az aztán bazi jó lehet.
2/4 anonim válasza:
válogass : [link]
én nem vagyok vegetáriánus de egy hétnél tovább nem tudnám elképzelni az ételeket hus nélkül van hogy 1 2 napig énse eszek hust de hogy máskorse az már ....
a hus az finom és egészséges sok benne a vas amire szüksége van a szervezetnek én nem fikázni akarlak mer tisztelem a vegákat mert hus nélkül egy hétnél tovább amugymeg akkor is ugyananyi disznót vágnak le ha 1 ember nem eszik hust vagy eszik mert akkor mindenkine vegának kéne lennie
3/4 anonim válasza:
Én a Napfényes Étterem és cukrászdában jártam, nagyon finom volt az étel :) a Fereciek terén van
4/4 anonim válasza:
Keress rá a googleban hogy "vegán vagy vega étterem" listát is kidob pl a welovebudapest. Ne ezen a rohejes oldalon kerdezoskodj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!