Budapesten van esetleg valahol vegetáriánus svédasztalos étterem?
Svédasztalosról nem tudok. Salátapultos van egy pár, de nagyon gyatrák, mint általában a vega éttermek Magyarországon. Ízetlen, legfeljebb savanyú, nyers zöldségek meg olajban sült zöldségfasírtok.
Az egyetlen igazán jó vega hely Pesten a Govinda, a krisnások étterme. Egy van a Vigyázó Ferenc utcában, az Akadémia mellett, egy pedig a Papnövelde utcában, a Ferenciek terétől egy köpésre. Lásd még: govinda.hu.
A Napfényes éttermet tudom ajánlani a Ferenciek terénél, de van a Rózsa utcában is éttermük. Minden nap van viszonylag jó áron menüjük,de a la carte is van, meg pultos is, szerintem érdemes oda benézni, nekem a kedvencem és abszolút nem ízetlen. www.napfenyesetterem.hu
Illetve az Édeni Vegán, pultos a kiszolgálás, a Batthányi térnél van. www.edenivegan.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!