Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Tudtok vegetáriánus recept...

Tudtok vegetáriánus recept oldalak?

Figyelt kérdés
Szeretném elkezdeni, vagy csak bele kóstolni milyen vegetáriánusként élni. De az az ételeknél kezdődik. Változatosan szeretnék étkezni. Olyan alapanyagokkal amik beszerezhetők és azért pénztárca barát marad.

2017. jún. 19. 06:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Ezt tudom ajánlani, nagyon jó receptek vannak.

Esetleg a nosalty oldalán tudsz keresni vegán recepteket, rengeteg van.

2017. jún. 19. 07:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm !! :)
2017. jún. 19. 08:02
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Szia. Én ezt ajánlom. Sok könnyen elkészíthető és nagyon finom recept van az oldalán. :)

2017. jún. 19. 21:15
 4/8 A kérdező kommentje:
Dejó ! Köszönöm !:)
2017. jún. 19. 21:23
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
Nem nagy kunszt igazabol. Elkeszitel mindent ugyanugy, csak nem hust raksz, hanem helyette mondjuk szoja. :D
2017. jún. 22. 03:11
 6/8 anonim válasza:

Én vegaként szintén azt vettem észre, hogy egyáltalán nem olyan drasztikus változás és nem nagy áldozat az állatokért :) max kevesebbet mekizek, de szerintem ez csak pozitív :') csak a legtöbb ember nincs ezzel tisztában :/

Facen van rengeteg vegetáriánus és vegán kajás csopi is, ott én sok jó receptet szoktam látni. Húst meg tofuval szoktam helyettesíteni, aldiban, lidlben is van max 300ft és sokféle ízesítés van. Nekem a kedvencem, szójaszósszal, felkockázva megpirítani és hozzá sok pirított zöldség, ez az egész tésztára😍😍 a tofut ugyanúgy lehet fűszerezni is, mint a húst :)

2017. jún. 22. 13:37
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ! :*
2017. jún. 22. 21:28
 8/8 anonim ***** válasza:

www.recipesource.com

ha rákeresel a magyar konyha almenüre, jókat fogsz nevetni. De egyébként korrekt az oldal és hatalmas a választék. Valamint jót tesz a nyelvtudásodnak!

2017. jún. 23. 08:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!