Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegák/ vegánok! Ha a hús és...

Vegák/ vegánok! Ha a hús és egyéb állati eredetű termékek természetesek lennének (tehát nem lennének állati eredetűek) akkor ennétek?

Figyelt kérdés
Én vega vagyok, és a virslit szívesen enném, ha nem egy disznócombból készülne. Vegán szeretnék a későbbiekben lenni, de a tojás nagyon fog hiányozni...
2017. máj. 11. 16:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
A hús és az állati eredetű ételek is természetesek.
2017. máj. 12. 10:14
 12/18 anonim ***** válasza:
Az egy kulon dolog, hogy egy elolenynek meg kell halnia, hogy en hust ehessek. Az meg megint egy kulon dolog, hogy ha fan teremne, akkor se ennem meg. Nem szeretem, sosem tudtam megenni. Gyerekkoromban sem. Meg ha izlik, akkor sem tudtam lenyelni sose. Egybol beindul a garatreflex, ahogy a szamba kerul es ki is jon belolem meg az is, amit a szomszed evett meg. Szoval akkor sem ennem meg.
2017. máj. 12. 12:10
 13/18 anonim ***** válasza:

"a virslit szívesen enném, ha nem egy disznócombból készülne"

Túl sok disznócomb nincs abban, jobbára bőrke, szalonna meg minimális nyesedékhús kerül bele.

A virslire aztán tökéletes a szójás verzió, azt nem értem, mit rísz rajta. még ha a csirkecomb hiányozna vagy a steak... :D

A hús is természetes, hiszen az állat is teljesen természetes...

Amúgy a kérdés alapvetően elképzelhetetlen, a hús attól hús, hogy állatból van és nem a fán terem. Ami fán terem az meg nem hús.

Ha az a kérdés, hogy hiányzik-e az íze... Igazából már nem. 10 év után nem is nagyon érdekelnek a húsos kaják, egyszerűen kiestek már a "kaja" kategóriából. Talán akkor támad valamiféle nosztalgia bennem, ha valami nagyon finom sültnek az illatát megérzem, de ez is egyre kevésbé hozz meg az étvágyam.

2017. máj. 15. 11:39
 14/18 anonim ***** válasza:
Talán ritkán ennék ha fán terembe de nem gyakran mert tudom hogy mennyire nem jó a szervezetnek. De ahogy néha a chipset és a fagyit is megengedi magának az ember ha nem tapadna egy élet kioltása a húshoz talán azt is ennék ritkán.
2017. máj. 16. 22:13
 15/18 lencsefőzelék ***** válasza:
100%

"Ha pl. a hús a fán teremne, akkor ennétek?"

De nem ott terem, hanem ölni kell érte. A gyümölcs terem a fán, azt megeszem, mert nem kell érte senkinek meghalnia.

Egyél olyan virslit, ami növényi összetevőkből áll. Én szoktam néha szójakrinolint venni (nem sok íze van), barnarizses tönkölyhurkát vagy tönkölybúzakolbászt. De nem azért, mert hiányzik a hurka és a kolbász, hanem hogy változatosabban egyek, ill. nincs kedvem mindig növényi pástétomot vagy szezámkrémet csinálni.

2017. máj. 17. 00:33
 16/18 anonim válasza:

Vegetáriánus vagyok, a hús izétől undorodtam kiskorom óta. Kérdésedre a válaszom tehát nemleges, nem ennék húst akkor sem ha a fákon nőne mint a gyümölcsök :) a vegánság nekem például már épp ezért túlzás lenne, mert a tojás,vagy a tejtermékek hiányoznának. Azokkal ugyanis nincs bajom,hiszen nem hús egyik sem. Így húsmentes életmódot folytatva viszont nagyon boldog vagyok,eszemben sincs változtatni.

18/L

2017. máj. 17. 10:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Zizi35, nem vagy vegán, ha tojást eszel, ne hívd magad annak!
2017. máj. 22. 22:20
 18/18 anonim ***** válasza:

A hús ízét mindig is szerettem, de amint rádöbbentem mibe kerül az, hogy az én asztalomra kerül, csak, hogy megehessem, azt mondtam, hogy ebből én nem kérek köszi, akármennyire is szeretem az ízét

Ha nem lenne benne semmi kegyetlenkedés, és ignorálás akkor megenném simán, de mivel ez jelen körülmények között nem lehetséges, ezért nem kérek belőle

2017. aug. 9. 00:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!