Ha megint vegetarianus leszek, akkor mérgesek lesznek rám, és beteg leszek? 14/L
Egyszer mar voltam vega, de mivel sok edzésem van (heti 4 alkalom 3 óra) és a család is folyton kérdezgetett és ,, piszkált'' emiatt abba kellett hagynom.
De azóta is rossz érzésem van , és félek ha megint elkezedem akkor beteg leszek .
Pl : izmot vesztek, és a családbak is el kéne fogadni.
Szerintetek megint elkezdjem, vagy csak beteg leszek a sport mellet , és gyenge?
Nagyon szépen kérlek segítsetek.
Köszönöm a sok választ :)
14/L
Én megértelek. Én is húsevő családban vagyok az egyetlen vega.
Látom, hogy sok problémát okoz neked ez a kérdés, erről árulkodik az itt feltett rengeteg kérdésed is.
Nem leszel beteg a vegetáriánus étrendtől, feltéve, hogy ésszel csinálod! Tájékozódj a vitaminokról, ásványi anyagokról, tudd, miben mi van. Sajnálom, hogy a családod ennyire ellenségesen fogadja a vegaságra való törekvésedet, de talán megszűnik az ellenállásuk, ha látják, hogy tudod, mit csinálsz és tisztában vagy az egészséggel. Ezenkívül tanulj meg főzni, és készíts magadnak finomságokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!