Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Vegánok, vegetáriánusok, mit...

Vegánok, vegetáriánusok, mit tesztek a szendvicseitekre felvágott helyett?

Figyelt kérdés
Nem kompromintáló kérdés, tényleg kíváncsi vagyok. Meg osztanátok velem?
2017. márc. 19. 17:41
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
43%

akár tetszik akár nem, a szemi vegetáriánus egy létező szókapcsolat... abban igazatok van, hogy ők nem vegetáriánusok... pontosan ezért nem is vegetáriánusnak, hanem szemi-vegetáriánusnak hívják magukat...

nem tudom, hogy ez miért fáj már megint nektek... én nem eszem húst, tojást, tejterméket, én vegetáriánus vagyok...

aki etikai okokból vegetáriánus ő nem vásárol lószőr ecsetet a fiának a suliba tehát ő vegan...

és igen van olyan étrendi irányzat, akik esznek sovány húsokat de az étrendjük alapja mégis a növény... ha tetszik, ha nem, ők a szemi-vegetáriánusok...

2017. márc. 20. 20:27
 22/24 anonim ***** válasza:
hummusz, lencse/bab/borso pastetom
2017. ápr. 10. 08:55
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagy kedvencem az avokádókrémes pirítós, paradicsomszeletekkel, esetleg más friss zöldségekkel, mikor otthon reggelizek. De pl. ugyanezt szívesen eszem pitába töltve is, ha úton vagyok pl. A hummus is jó ugyanilyen formában. Ezen kívül mivel én csak vegetarianus vagyok, tojáskrém, körözött, feta sajt, esetleg zöldfűszeres vajkrém, persze ezek mindegyik sok zöldséggel, anélkül nekem nincs szendvics. Kedvenc ,,partiszendvicsem''pl: tojaskrém, piros arany, csemegeubi, lilahagyma, paradicsom.

Amikor vegképp nincs kedvem semmihez képes vagyok megenni a margarinos paradicsomos kenyeret is sóval . :D ez eleg igénytelennek tűnik tudom, de egyrészt a hóvége számomra nem ismeretlen fogalom, másrészt szeretem az egyszerűséget.

2018. szept. 14. 21:58
 24/24 anonim ***** válasza:
A kedvencem a hummusz, az aldis pikáns ízesítésű a kedvencem, de házilag is szoktam készíteni. Lehet kapni vegán mogyorókrémet, azt imádom, hogyha kicsit bűnözni akarok, akkor azt szoktam enni. Az avokádókrémet is szeretem, de azt ritkán eszek.
2018. nov. 27. 15:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!