Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Milyen olyan hús és tej...

Milyen olyan hús és tej nélküli étel van, amit ha ma este megfőzök, még holnap koradélutánra is jó állapotban marad?

Figyelt kérdés
Olyan kéne, ami egy dobozban szállítható, és meg tudja csinálni az is, aki nem rendelkezik 30 év háziasszonyi tapasztalattal... :)
2010. máj. 11. 13:49
 1/9 anonim ***** válasza:
36%
tofupörkölt, majonézes burgonyasaláta, ecetes krumplisaláta....rántott sajt, párolt zöldség
2010. máj. 11. 13:54
 2/9 anonim ***** válasza:
Rántott karfiol.Levesek.Gombapörkölt.
2010. máj. 11. 14:02
 3/9 anonim ***** válasza:
Paprikáskrumpli például. Az egyik legegyszerűbb! Megdinszteled a hagymát, míg pirul megpucolod a krumplit, én hosszúkásra szoktam vágni, aztán a hagymára pirospaprika, só, rá a krumpli. Én sűrűn szeretem, úgyhogy annyi vizet teszek csak rá, hogy látszódjon, de épp ne lepje el. Ha kedvem van, virslit főzök bele, vagy 1 tojásból készült apró nokedlit szaggatok a levébe, esetleg, beleütök egy pár tojást, ami egyben belefő. Másnap még finomabb.
2010. máj. 11. 14:18
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
krumplistészta!
2010. máj. 11. 14:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Valamilyen rakott étel.

Azt tetszés szerint állíthatod össze.

Megpárolod az összetevőket(zöldségek karikára vágva)

kis olaj a kis tepsibe bele a zöldség egy kis füszer izlésed szerint.Tetejére meg esetleg sajtot olvaszthatsz.

Jó étvágyat!

2010. máj. 11. 15:34
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Főzelék, amit rántani kell. Pl krumpli-, bab-, lencse-, zöldbabfőzelék, vagy tésztaféle. pl.:mákos-, darás-, diós tészta.

Üdv!

2010. máj. 11. 16:37
 7/9 anonim ***** válasza:
Rizi-bizi.
2010. máj. 12. 09:06
 8/9 anonim ***** válasza:

Paradicsomos káposzta, paprikás krumpli, krumplis- káposztás tészta, főzelékek, saláták,

[link]

[link]

[link]

[link]

2010. máj. 12. 22:58
 9/9 anonim ***** válasza:
Bármelyik főzelék, paprikás krumli/kruplis tészta vagy bármilyen zöldségleves. A krumplis tésztánál kevés egyszerűbb étel van a világon. :-)
2010. máj. 14. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!