Vegetáriánus étlapon az hogy mutat, hogy Frissensültek? Nem láttam még soha ilyet. Ehhez hogy viszonyultok vegetáriánusok, vegánok?
5#
"Hát, ha menzakoszton nőttél fel, akkor el is hiszem. :)
De különben már illatról megállapítható, hogy egy ételben van húsféle vagy nincs húsféle. Ezért is nem vagyok híve a mindenáron húst pótolni akaró vegetarianizmusnak.
"
Hát csak a tesco csíkos termékeket ismered akkor lehet.
Én a német Rewe-ben vásárolok, meg edekában.
Bár kerülöm az ilyesmiket, de egyszer rámjött hogy más sok Volt a hús, és most kicsit annélkül eszem, de pont grillszezon Volt. Vettem egy tálca ilyen cuccot, a húspogácsánál meg a kolbásznál csak azt mondom meg hogy "mintha valami nem stimmelne". A zöldséges tallért meg kb. olyan lenne a húshoz hasonlítani mint a sört.:)
Pedig elhiheted hogy hobbiszakácsként elég finnyás vagyok.
6# Szerintem senki Sem akarja senkinek a szemét kiszúrni sajttal, vagy gombafejjel.
Azt kapod amit rendelsz, illetve amire pénzed van.
Én néha szinte 2 hús közt eszem a 3.-at, de néha nekem is jól esik egy rántott camembert, vagy juhsajt. A trappistához nem ragaszkodom. De gombafejet is ettem már finomat rántva vagy épp sonkával töltve és rántva.
De ha nem azt akarok, egyszerűen mást választok.:)
Szerintem elég az is, hogy főtt ételek:
Párolt ételek:
Rántott ételek:
Sült ételek:
Saláták:
Ha én étterembe megyek feltételezem, hogy friss a sült amit elém tesznek, nem kell odaírva lennie, hogy frissen sült :)
Utolsó vagyok
Nyugodtan le lehet pontozni, de vegánként még mindig nem látok ebben kivetnivalót. A sült szónak 2 értelmezési lehetősége van:
1. sült hús, mint malacsült
2. valamilyen zsiradékban sült étel, nem feltétlen húsos
Aki ilyenen fennakad, javaslom, hogy találjon magának hobbit, elfoglaltságot, mert ez a kákán is csomó keresése szitu...
A legtöbb embernek fingja nincs az ételkészítéshez és főleg azok vásárolnak majd... Olyan szemmel kell megcsinálni az étlapot, mintha te is abba a körbe tartoznál, tehát a zsír-zsiradék mindenképpen kerülendő, mert a disznóval van azonosítva. Hiába olajban sütöd, nem értik.
A kulturált marketingátverést kell alkalmazni, amire remek példákat kaptál már illetve a zödségekre jellemző szavakat használd. A kínai wokos is ződséget aprít 90%-ban, olajban.
A disznóhúsként begyepesedett "frissensültek" helyett a "mostkészültek"-el is próbálkozhatsz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!