Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Mekkora a maximális mennyiség...

Mekkora a maximális mennyiség búzafűlé fogyasztásból?

Figyelt kérdés
2016. dec. 31. 12:49
 1/9 anonim ***** válasza:
62%
A testépítésben van valaki, aki erre alapozza a fehérjebevitelét... Nem tudom, ez segít-e bármit, hisz egyetlen eset, mindenesetre van, aki literszámra issza rendszeresen.
2016. dec. 31. 13:10
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Az ajánlott adag napi kétszer 30 ml, de ennél jóval több se okozhat gondot, nyugodtan ihatod, amíg bírod, vagy bele nem zöldülsz (nem vicc)
2016. dec. 31. 13:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Ennek mi köze a vegetarianizmushoz?
2016. dec. 31. 14:51
 4/9 A kérdező kommentje:

Lehet tudni ki ez a testépítő?

Egyébként arra gondoltam, hogy bevetek egy kis területet fóliasátor alatt, és egy jó minőségű (megtisztított) edzett pengés fűgyűjtős fűnyíróval hetente átmegyek rajta, és meg is van oldva az alapanyag.

2017. jan. 1. 01:13
 5/9 A kérdező kommentje:

Utolsó:

1: hülye vagy?

2: ez válasz?

menj a helyedre

2017. jan. 1. 09:35
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem nem vagyok hülye, csak épp 10 éve vegan és soha nem fogyasztottam búzafűlevet, meg semmi egyéb kamu csodaszert...
2017. jan. 1. 23:48
 7/9 anonim ***** válasza:

Miért lenne kamu csodaszer? Növény, vannak benne jó dolgok és sokaknak bejön. Én nem fogyasztom, de attól még miért lenne vele gond? A kérdező nem írta, hogy konkrétan csodákat várna tőle.

A testépítésben keresgéltem picit, de nem találtam semmit, az adott személy pedig nem a szintén gyakran ott kevergő vegán fickó, az ő nevét tudnám. De ha felteszel egy kérdést a búzafűvel, bizonyára előjön, törzstag és akkor is szereti említeni a búcafüvet, ha a kérdés nem arról szól, de nála kapcsolatban van vele.

2017. jan. 2. 02:16
 8/9 Füvesmisi válasza:
70%
Sziasztok! 1,5 dl a maximum. Ennél többet csak azért nem érdemes inni, mert azt a szervezet teljesen kiüríti. Ám egy jó tanács! Nehogy megpróbálj ennyit inni! Jó esetben minden kijön belőled, rossz esetben elájulsz, de még ezt is tudnám fokozni. Ha testépítésről beszélünk napi 3 cl-rel már eredményeket tudsz elérni. Az ideális 5 cl. Arra számíts, ha rendszeresen úgy fogyasztod ahogy az a nagykönyvben elő van írva, szálkásítani fog, és nem lesz szükséged + fehérjebevitelre. Ha iszod, mindig a mozgás előtt idd meg és ne igyál rá semmit. Előtte igazából éhgyomorra kellene meginni. Így a felszívódása maximális lesz. Nem csak a fehérje bevitel miatt lehet érdekes a búzafű leve, hanem amiatt az energia miatt is amit biztosít számodra. Az immunrendszered megerősödése pedig már csak hab a tortán! De ha úgy döntesz belevágsz, csak mértékletesen és okosan felépítve van értelme. Válaszoltam a kérdésedre?
2017. jan. 30. 15:01
 9/9 anonim ***** válasza:
Jah, írtál eg rakat mathaságot :)
2017. jan. 30. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!