Vegetáriánus lettem/leszek?
A vegetarianizmus általában egy döntés eredménye, nem csak úgy kialakul magától. Lehet,hogy a szervezetedben felhalmozódtak a húsban található anyagok, azért nem kívánod.
Állítólag, az ember ízlése 6 évente változik, ez is lehet az oka.
Ha viszont tényleg vegetáriánus akarsz lenni, tervezd meg jól az étkezéseidet, hogy semmiből ne szenvedjen hiányt a szervezeted.
De döntöd el, az leszel-e, kivéve ha nagyon megutálod a húst és soha nem eszed...
Nincs ezzel semmi baj, az ember ízlése is változik, sokszor a táplálkozási elvei is... A váltás azért elég hirtelen nálad, de úgy látszik, ilyen is van. Mindegy, hús nélkül is könnyen be tudsz vinni mindent, amit kell, változatos evés mellett. (A parízert amúgy jobb elhagyni, mint egy rendes húst, szerintem.)
Hát ha párizsis szendvicseket eszel, akkor nyilván nem vagy vega:)
De ha így folytatod, lehet hogy az leszel. Ez most téged aggaszt vagy ez a célod vagy mi is igazából a kérdés? Hogy ez normális-e?
Az ember változik. A férjem is húst hússal evett régen, pár éve pedig vegetáriánus lett. Egyszerűen úgy érezte, nincs már szüksége húsra és egy idő után helytelennek is tartotta a húsevést. Régebben sosem voltak ilyen gondolatai. Egyszerűen megváltozott pár év alatt,ilyen az élet.
Köszönöm az eddigi válaszotokat, sokat segítetek :)
es utolsó, igen lány vagyok, es bár nagyon csábító ajánlat de nem szeretem a kolbászt, azt sem amire te gondolsz, mivel leszbikus vagyok, sajnálom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!