Kezdőoldal » Ételek, italok » Vegetarianizmus » Miért van az, hogy akik...

Miért van az, hogy akik szidják a vegán életmódot, ezt a fajta táplálkozást, vakon falják a gén kezelt és antibiotikummal telenyomott csirkét, és isszák a genny sejtektől hemzsegő tejet?

Figyelt kérdés
Mintha ezek nem számítanának a szemükben egészségtelennek, de a vegán étrend az igen.... ez ellentmondás nekem nagyon.... jah, és csakis génmódosítás nélküli gyümölcsöket és zöldségeket fogyasztok! Rizsproteint szedek, és 100 kilóval nyomok fekve... marhára nem gyengültem meg a növényi fehérjétől... 27/f/87kg
2016. nov. 1. 17:18
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
63%
Lazítsál már haver, egyél egy jó sajtburgert, mert tiszta ingerült vagy a sok zöldségtől.
2016. nov. 1. 17:38
 2/29 A kérdező kommentje:
köszönöm, azt kihagyom! Nem vagyok ingerült, nem tudom miből vetted ezt le, de azt azért megjegyzem, hogy a sajtburgert nem csak a hús miatt hagyom ki, van ott egyéb más olyan tényező is amit köszönök szépen nem kérek :D
2016. nov. 1. 17:53
 3/29 anonim ***** válasza:
72%
Nyugalom.
2016. nov. 1. 17:54
 4/29 anonim ***** válasza:
76%
Na és? A barátnőm meg 100 kilóval guggol.
2016. nov. 1. 17:59
 5/29 anonim ***** válasza:
63%
Mióta van a tejben genny sejt? A rizsprotein is valamivel kezelt vacak, semmi köze az igazi rizshez.
2016. nov. 1. 17:59
 6/29 anonim ***** válasza:
67%

Gén kezelés nem létezik

Van génmódosítás olyan 6-8 ezer éve csináljuk

2016. nov. 1. 18:06
 7/29 A kérdező kommentje:

""Na és? A barátnőm meg 100 kilóval guggol."

azért a guggolás és a fekve nyomás közt valami óriási különbség van. én megnyugtatlak, 170 et tolok lábból. ;)

senki nem ideges, nem tudom miért hiszitek azt hogy én az vagyok, de ez valóban kifejezetten idegesít....

[link]

2016. nov. 1. 18:07
 8/29 A kérdező kommentje:

"Gén kezelés nem létezik "

nem értem miért a szavakon lovagolsz és miért nem válaszolsz a kérdésemre. a szavakon való lovaglással akarsz hiteltelenné tenni? nagyon úgy tűnik.

2016. nov. 1. 18:08
 9/29 A kérdező kommentje:

csak egy példa: [link]

de ha beírod a google-be hogy : tej genny kifog hozni egy rakás cikket. ha ezután sem hiszed el, linkelek idegen nyelvű felmérést, pontosabb adatokkal...

2016. nov. 1. 18:11
 10/29 anonim ***** válasza:
27%
B12-t mivel pótolod?
2016. nov. 1. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!