Mit egyek salátához hús helyett? Szóját semmiképpen nem szeretnék.
Figyelt kérdés
Valami húspótló dolog kellene, amit salátához lehet enni. Recepteket írjatok légyszíves, pl. valami zöldségfasírtra vagy ilyesmire gondoltam! (A tofu ugyanaz, mint a szója?)2010. ápr. 24. 22:25
11/13 anonim válasza:
Ilyenről már hallottam, hogy vki migrénes, ha sok húst eszik, de ez vmi betegség. Meg kéne nézetni, köszvény lehet, vagy mi a a nyavaja.
12/13 anonim válasza:
Miért nem akarsz szóját enni? Nagyon finom. :)
A tofu egy kínai eredetű élelmiszer, melyet szójatej megaltatásával és a visszamaradt „túró” összenyomásával készítenek. Tehát nem ugyanaz, de hasonló. Lehet enni rántva-sütve, vagy ahogy szeretnéd.
13/13 A kérdező kommentje:
Egyrészt azért, mert amikor egyszer ettem, zsíros húsra emlékeztetett az íze, én meg undorodom a zsírtól, csak a száraz húsokat szeretem (csirkemell, karaj), a legkisebb zsírt is lepiszkálom.
Másrészt azért, mert ösztrogént tartalmaz, és sok rosszat olvastam róla. Magam sem enném meg, de a páromnak semmiképp nem adnám, külön főzni meg nem tudok.
2010. máj. 14. 09:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!