Vegetáriánusok/ vegánok, ti anno miért váltottatok erre az életmódra?
#12: "10-es neharagudj de nem olvasom el mert nem érdekel a véleményed. :)
Szép Napot! :)"
Ez teljes mértékben rendben van, senki nem kötelez rá, hogy elolvasd. Azonban te jöttél ide a kérdés alá és te írtad le bármilyen kényszerítés nélkül a saját pozitív érveidet a saját pozíciód kinyilatkoztatásaként (ami abszolút nem a kérdésre volt válasz), így ne lepődj meg, ha választ kapsz rá. Ha úgy érzed, hogy az érveid védhetőek, akkor szükséges, hogy a feljövő kritikákra kielégítően tudj válaszolni. Ha erre nem vagy képes, akkor a pozíciód csupán a vélemény szintjén marad, ami irreleváns a vita szempontjából (amelyik vitát ráadásul te hoztad fel egy olyan kérdés alatt, ami egyáltalán nem erről szólt).
3 éves korom óta vagyok vegetáriánus. Akkor váltam azzá, mikor megtudtam az oviba, hogy miből van a hús. Többet nem tudtam ránézni. Persze a szüleim nagyon aggódtak, hogy hamar meg fogok halni, mert a dietetikusoktól ezt hallották akkoriban. De ennek ellenére nem ettem. Nélküle nőttem fel, soha nem volt semmi bajom és magas, energikus vagyok. A húsevő tesóm többet volt beteg, mint én. 1 hónapja váltottam a vegán életmódra és sokkal több az erőm, nincs egyeltalán pattanásom..szóval csak pozitív tapasztalatom van. :) Szerintem sok húsevő nem tudná tartani mellettem az iramot.
Most 18 vagyok és élek, virulok :D
Én semmilyen vitába nem tervezek itt beleszólni, mindenkinek magánügye, hogy mit gondol/tesz, viszont a kérdésre a válaszom ez és az ehhez hasonló videók: [link]
(Bár angolul beszélnek benne, nem kell feltétlenül értened, a lényeg csak a videóból is lejön..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!